ALT DE LA IMAGEN

Elohopea

Avengers värityskuvia

Elohopea

Elohopea

Elohopea väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä uusi jäsen Avengers on Pietro Maximoff, joka tunnetaan nimellä Mercury. Hän on veli Wanda Maximoff, Scarlet Witch, ja hänellä on kyky liikkua suurella nopeudella, niin nopeasti, että ei voi nähdä ihmisen silmin. Sekä hän että hänen kaksoissisar ovat lapsia Magneto, ja hahmo luotiin yhdessä Stan Lee ja Jack Kirby Marvel Comics kustantajalle.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 1942 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 8.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Elohopea
Väritys Sivu Elohopea

Pietro on ominaista valkoiset hiukset, ja hänen puku on sininen. Elokuvassa on Avengers: Age of Ultron pelataan Aaron Taylor-Johnson.

Katsotaanpa maali Elohopea väritys sivu Pidätkö Avengers väritys sivut? Tämä on kuva Elohopea väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Elohopea väritys sivu Avengers. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Elohopea väritys sivu on Suomi ja liittyy Avengers. Meidän piirustus Elohopea on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Avengers että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Elohopea sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Avengers eniten maalatut sivut

Visio
7
7 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä supersankari sikisi Ultron, tärkein vihollinen Avengers. Alunperin tämä bio-droidi tarkoitus olla erittäin hienostunut tapa majoittaa Ultron- tietoisuutta ja kohdata Avengers. Elokuvassa The Avengers: ikä Ultron, alkuperäisen tietoisuus Jarvis, joka hankkii omaan kokonaisuus on toteutettu, ja tulee tietoiseksi olla järki ja ihmisen tunteita, sekä uskomaton supervoimia.

Purkki
6
6 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kun tiedemies Bruce Banner suuttuu, teho Hulk taukoja. Yksi upeimmista kohtaukset Avengers: Age of Ultron on, kun Hulk on riistäytynyt käsistä ja Tony Stark on lopetettava tehokkaampi versio hänen aseensa Iron Man, Hulk on kutsunut Buster. Silti vahvuus Hulk on niin kohtuuton, että vaikka tämä voimakas panssari voi olla sitä.

Ultron
4
4 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä muotokuva kuuluu Android Ultron, robotin tekoäly luoma Tony Stark ja Bruce Banner vahingossa. Koska se luotiin suojelemaan maailman mielestä pitäisi sammuttaa ihmiskunta koska ne ovat syynä kaikkiin ongelmiin. Tässä kuvassa näkyy häikäisyä in kuva, voit väri kuin haluat. Se on konna, joka näkyy Avengers: Age of Ultron.