ALT DE LA IMAGEN

pesusieni

Kylpyhuone esineet värityskuvia

pesusieni

Pesusieni

pesusieni väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sieni ihon pesuun pehmeällä työkalu ei vaikuta ihoon ja auttaa hygienia. Alkuperä on merisienistä kerätään merenpohjasta. Sienet käytetään pese iho ja hiero kevyesti, kuten ihon vauvoja. Se on tapa hoitaa ihon aikana suihkussa tai kylvyssä. Pörröinen ja pehmeä laittaa saippuaa iholla kosketus.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 1730 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
pesusieni
Väritys Sivu pesusieni

Huolehdi ihosi sienellä, joka on tapa pitää iho puhtaana, hiero kaikki ruumiinosat pehmeällä kostealla pinnalla. Saippualla tai elin pestä sienellä asetetaan iholle ja hierotaan puhdistaa sitä. Perustyökalu päivittäin hygienia imeväisille, lapsille ja aikuisille.

Katsotaanpa maali pesusieni väritys sivu Pidätkö Kylpyhuone esineet väritys sivut? Tämä on kuva pesusieni väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi pesusieni väritys sivu Kylpyhuone esineet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten pesusieni väritys sivu on Suomi ja liittyy Kylpyhuone esineet. Meidän piirustus pesusieni on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Kylpyhuone esineet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus pesusieni sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Kylpyhuone esineet eniten maalatut sivut

WC-paperi
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Vessapaperirulla on perustavanlaatuinen objekti, jonka kanssa me puhdistaa kun menemme wc. Se on hieno paperimassaa voidaan hävittää wc. Se on pehmeä ja herkkä, joten voit hieroa puhdistaa ilman haittaa. Se on erittäin hieno ja herkkä valkoinen paperi myydään rullina monta metriä ja suljettava käyttöön.

Kylpyamme
6
6 / 10 - 2 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Amme on suuri säiliö, jossa kylvyssä. Se on suuri säiliö, joka voi olla keraamista tai metallista ja täynnä täynnä vettä laittaa kehoomme ja että ne ovat täysin veden peitossa. On täynnä lämmintä vettä, osa kuumaa vettä ja kylmää vettä. Vuonna kuva mustavalkoisena on suuri kylpyamme kaksi hanat kaada vesi.

Pyyhkeet
2
2 / 10 - 2 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kylpypyyhkeet, jotka ovat ryhmä pyyhkeet erikokoisia. Kylpypyyhkeet mukautettu toiminto, että ne tarjoavat. Pyyhe voi olla kuivaa kädet pesun jälkeen. Ylisuuret pyyhkeet uiminen tai suihkussa. Pienet pyyhkeet naisellinen hygienia. Pyyhkeet on valmistettu kankaasta, joka siirtää kosteuden pois iholta pesun jälkeen.