ALT DE LA IMAGEN

Batman toiminta

Batman värityskuvia

Batman toiminta

Batman toiminta

Batman toiminta väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä kuvassa supersankari Batman toiminnassa, eri aseita ja työkaluja rikollisuuden torjumiseksi. Täällä hän tulee yksi hänen köydet, joiden kanssa se poimii rakennuksia. Hän näyttää myös yksi hänen bat muotoinen terät, jotka ovat niiden tunnusmerkki. Batman näyttää hyppääminen rikollisia, inspiroiva pelko kaikissa tuomittujen lain ulkopuolella Gotham Cityssä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5081 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Batman toiminta
Väritys Sivu Batman toiminta

Bat mies on yksi suosituimmista supersankareista DC Comics yritys, amerikkalainen kustantaja. Koska 1939, tämä merkki on sopeutunut muuttuviin kertaa.

Katsotaanpa maali Batman toiminta väritys sivu Pidätkö Batman väritys sivut? Tämä on kuva Batman toiminta väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Batman toiminta väritys sivu Batman. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Batman toiminta väritys sivu on Suomi ja liittyy Batman. Meidän piirustus Batman toiminta on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Batman että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Batman toiminta sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Batman eniten maalatut sivut

Harley Quinn
6
6 / 10 - 69 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä merkki kuuluu DC Comics ja osa ryhmää roistot vastaan ​​ottaa taistella Batman. Harley on mielettömästi rakastunut Joker, ja siten osallistuu suunnitelmansa voittaa Dark Knight. Alunperin Harley Quinnin hahmo luotiin animaatiosarja, mutta oli niin onnistunut, että se tuli merkittävä hahmo DC Comics. Sen alkuperäinen nimi on Harleen Quinzel.

Jokeri
6
6 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Joker, kirjoittaja Jerry Robinson, Bill Finger ja Bob Kane, on yksi suosituimmista ja pahamaineinen roistoja Batman. Tässä piirustuksessa värittää Joker näkyy hänen ominainen pahan hymy. Tämä DC Comics hahmo on hyvin arvoituksellinen ja ilmestyi Batman # 1. Sen ulkonäkö on hieman samanlainen kuin pelle, koska hän ottaa kasvot maalattu valkoinen, mutta on paljon tummempi ja pelottava ul ...

Sotilaspalvelija
8
8 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dark Knight on tässä piirustuksessa värjäys bat muotoinen veitsi kädessään. Tämä hahmo on versio Christopher Nolan elokuvia, joissa näyttelijä Christian Bale näyttelee roolin Bruce Wayne. Jos rakastat tarinoita tämän merkin DC Comics, nyt voit vapaasti värittää nämä piirustukset Batman väreillä pidät eniten, vaikka ei musta! Luo uusi värimalli yhdenmukainen tämän sankari.