ALT DE LA IMAGEN

tiikeri

Kissat värityskuvia

tiikeri

Tiikeri

tiikeri väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä hoikka kissa on melko villi ulkonäkö, hänen katseensa merkitsee paljon ovela ja oivalluksia. Kissat ovat hyvin älykkäitä eläimiä ja on suuri ketteryyttä. Kun he tuntevat itsensä uhatuiksi tai kun hätkähdytti, kissat voivat hermostuttaa hiukset selässään aggressiivisempi ilme. Näin ei ole asia tämän kissan, joka on kova takki ja kiertynyt luonnollisesti, koska piirustus on hyvin hiljainen.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5953 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
tiikeri
Väritys Sivu tiikeri

Kissat ovat suosituimpia lemmikkejä koiria, mutta on luonnonvaraisten kissojen elämästä vapaasti metsissä, vuorilla tai viidakoissa.

Katsotaanpa maali tiikeri väritys sivu Pidätkö Kissat väritys sivut? Tämä on kuva tiikeri väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi tiikeri väritys sivu Kissat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten tiikeri väritys sivu on Suomi ja liittyy Kissat. Meidän piirustus tiikeri on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Kissat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus tiikeri sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Kissat eniten maalatut sivut

Kissanpentu
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos olet fani kissat olet onnea, koska täällä esittelemme pieni pentu tarjouksen ilme. Tämä nuori pentu kissa on hyvin utelias, ja on löytämässä maailma hänen ympärillään. Joskus pienet kissat ovat hyvin tuhma ja käyttää mitään voitavansa pelata. Jos rakastat kissoja, voit nyt värittää piirustuksen ja luo oma esimerkki tämän ihanan lemmikin.

Pörröinen kissa
6
6 / 10 - 12 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä niin suloinen pentu on mukava tavata, joten voit tarkistaa oman ystävällinen ilme. Hän on erittäin pörröinen turkki ja harjattu, ja sinun täytyy valita värin. Voit maalata tämä kissa yksivärinen, tai voit myös tehdä pilkkuja, raitoja tai mitään voit ajatella. Tämän ansiosta piirustus värittää voit luoda ihanteellinen lemmikki, väreillä, jotka haluat olla kissa haluat.

Manga kissa
8
8 / 10 - 22 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ihana pieni kissa, joka tähdittää kuva piirretään manga tyylillä, jotka ovat japanilainen alkuperä sarjakuvia. Tämä kisu on hyvin pörröinen turkki ja näyttää olevan erittäin pehmeä. Kissat ovat lemmikkejä, jotka rakastavat halata heitä ja tehdä niistä halauksia ja hyväilee, niin ne ovat aina omistajineen. Jos pidät kissa, nyt voit olla virtuaalinen tämän kauniin kuvan väri ...