ALT DE LA IMAGEN

Prinsessa Pocahontas

Disney Prinsessat värityskuvia

Prinsessa Pocahontas

Prinsessa Pocahontas

Prinsessa Pocahontas väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pocahontas on tähti Disney-elokuva, joka kantaa hänen nimeään. Pocahontas ei prinsessa, mutta tytär päällikkö Intian heimo. Elokuva kertoo tarinan saapumisesta Englanti siirtolaiset Virginia etsimään kultaa ja Pocahontas ihastuu tutkimusmatkailija John Smith ja intiaanit yhdessä puolustautua ahneuden Englanti.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7812 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 54 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Prinsessa Pocahontas
Väritys Sivu Prinsessa Pocahontas

Pocahontas on yksi tähdistä Disney Prinsessa keräämistä, laatimista naisen päähenkilöt elokuvia Walt Disney suosituimpia. Tämä kokoelma on tyttöjen olevan esimerkkejä niistä. Pocahontas on ainoa, joka on saanut innoituksensa todellinen henkilö, eikä mitään tarinaa tai käsikirjoitus oli historiallinen totuus.

Katsotaanpa maali Prinsessa Pocahontas väritys sivu Pidätkö Disney Prinsessat väritys sivut? Tämä on kuva Prinsessa Pocahontas väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Prinsessa Pocahontas väritys sivu Disney Prinsessat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Prinsessa Pocahontas väritys sivu on Suomi ja liittyy Disney Prinsessat. Meidän piirustus Prinsessa Pocahontas on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Disney Prinsessat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Prinsessa Pocahontas sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Disney Prinsessat eniten maalatut sivut

Prinsessa Rapunzel
5
5 / 10 - 98 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Rapunzel on prinsessa, joka asuu tornissa, on pitkä harja vaaleat hiukset. Se on tähti Walt Disney elokuva Kaksin karkuteillä, joka laskee kuin syntyessään hiukset taikavoimia ja kaappasivat nainen kohotti hänen tyttärensä hänen ystävänsä kameleontti Pascal. Varas nimeltä Flynn Rider varastaa prinsessan kruunu vartija ja pakenevat saavuttaa hänen torni.

Prinsessa Aurora
6
6 / 10 - 57 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Prinsessa Aurora on päähenkilö elokuvan Prinsessa Ruusunen. Kun Aurora tulee kaikkien kansalaisten valtakunnan hänen vanhempansa tekevät hänestä erityinen lahja, mutta noita vahingollinen lause on pystyssä kanssa rukki ja nukahtaa. Aurora pystyt ja nukahtaa kunnes prinssi Philip tulee linna ja herää ensimmäinen suudelma rakkauden.

Prinsessa Tuhkimo Prinssi
6
6 / 10 - 56 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tuhkimo on prinsessa Tuhkimo tähti elokuva, joka kertoo tarinan aatelismies, jonka äitipuoli ja askel sisaret tekevät elämästä mahdotonta. Menet naamiaisiin ja prinssi rakastuu häneen, mutta hän on paeta ja menettää lasikenkä, jota hän käyttää etsiä sen uudelleen ja lopulta naimisiin ja tarina päättyy hyvin ja rakastan voittaa.