ALT DE LA IMAGEN

Dumbo ja Klovneja

Dumbo värityskuvia

Dumbo ja Klovneja

Dumbo ja Klovneja

Dumbo ja Klovneja väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Dumbo on pieni elefantti, joka työskentelee ja asuu perheensä kanssa sirkuksessa. Määrä Dumbo sirkus, jossa numerot toimivat hauskasti klovneja ja norsu on hyvin pieni, liian pieni ja koomisia. Se on myös erittäin suuret korvat, jättiläinen, joka auttaa, kun huomaat voit lentää heidän kanssaan.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7673 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Dumbo ja Klovneja
Väritys Sivu Dumbo ja Klovneja

Tässä kuvassa näemme Dumbo pellejä jotka ovat takertuneet kehto kuin vauva. Dumbo on animaatioelokuva tuottaman Walt Disney historiasta tämän vauva norsu antamalla esimerkiksi lapsille erojen ratkaiseminen ja syrjinnän torjuminen.

Katsotaanpa maali Dumbo ja Klovneja väritys sivu Pidätkö Dumbo väritys sivut? Tämä on kuva Dumbo ja Klovneja väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Dumbo ja Klovneja väritys sivu Dumbo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Dumbo ja Klovneja väritys sivu on Suomi ja liittyy Dumbo. Meidän piirustus Dumbo ja Klovneja on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Dumbo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Dumbo ja Klovneja sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Dumbo eniten maalatut sivut

Lentävä Dumbo
5
5 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on norsu, joka voi lentää että on jättiläinen korvat olla norsu on liian pieni. Dumbo lentävät yhdessä varikset elokuva-apua. Dumbo on animaatioelokuva lapsille luotu Walt Disney elämisestä sirkuseläimet, jossa Dumbo ja hänen perheensä työstä.

Ukko Pekka Veturi
6
6 / 10 - 36 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ukko Pekka on tarjous moottorin veto sirkus juna, ja on jopa oma laulu. Ukko Pekka on hauska veturi, joka on vastuussa kuljetuksesta sirkuksen koko elokuvan Dumbo Walt Disney sarjakuva. Se on hauska veturi ja yksi ikimuistoisimmista merkkiä elokuvan.

Dumbo ja Hänen Äitinsä
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on vauva norsu, joka toimitetaan haikara äidille elefantti, joka työskentelee sirkus. Dumbo on vauva norsu kääpiö on jättiläinen korvat. Tässä kuvassa näemme, kun haikara tekee toimituksen vauva äitinsä navetassa, jossa eläimet elävät sirkuksessa. Lapset jos haikara tuo ne, norsuja myös.