ALT DE LA IMAGEN

Dumbo Norsu

Dumbo värityskuvia

Dumbo Norsu

Dumbo Norsu

Dumbo Norsu väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Dumbo on vastasyntynyt norsu elää sirkuksessa, jossa heidän vanhempansa työskentelevät. Tämä pieni elefantti on liian pieni niiden lajien ja norsut ja muut eläimet nauravat hänelle. Dumbo on vain yksi ystävä, joka on pieni hiiri elää yhdessä Timothy ja jännittäviä seikkailuja, kun hän huomaa, että hänen isot korvat norsu voi lentää.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7170 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Dumbo Norsu
Väritys Sivu Dumbo Norsu

Dumbo on hahmo animoitu elokuva on sama nimi Walt Disney, Walt Disney elokuva poistetaan ja perustuu eläinten tarinoita, yksi suosikki teemoja Disney, ovat asioita, jotka he rakastavat lapsia. Tämä elokuva kertoo eroista ja miten hyväksyä ne. Dumbo, pieni elefantti jättiläinen korvat.

Katsotaanpa maali Dumbo Norsu väritys sivu Pidätkö Dumbo väritys sivut? Tämä on kuva Dumbo Norsu väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Dumbo Norsu väritys sivu Dumbo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Dumbo Norsu väritys sivu on Suomi ja liittyy Dumbo. Meidän piirustus Dumbo Norsu on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Dumbo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Dumbo Norsu sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Dumbo eniten maalatut sivut

Lentävä Dumbo
5
5 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on norsu, joka voi lentää että on jättiläinen korvat olla norsu on liian pieni. Dumbo lentävät yhdessä varikset elokuva-apua. Dumbo on animaatioelokuva lapsille luotu Walt Disney elämisestä sirkuseläimet, jossa Dumbo ja hänen perheensä työstä.

Ukko Pekka Veturi
6
6 / 10 - 36 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ukko Pekka on tarjous moottorin veto sirkus juna, ja on jopa oma laulu. Ukko Pekka on hauska veturi, joka on vastuussa kuljetuksesta sirkuksen koko elokuvan Dumbo Walt Disney sarjakuva. Se on hauska veturi ja yksi ikimuistoisimmista merkkiä elokuvan.

Dumbo ja Hänen Äitinsä
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on vauva norsu, joka toimitetaan haikara äidille elefantti, joka työskentelee sirkus. Dumbo on vauva norsu kääpiö on jättiläinen korvat. Tässä kuvassa näemme, kun haikara tekee toimituksen vauva äitinsä navetassa, jossa eläimet elävät sirkuksessa. Lapset jos haikara tuo ne, norsuja myös.