ALT DE LA IMAGEN

Dumbo ja Timotei Hiiri

Dumbo värityskuvia

Dumbo ja Timotei Hiiri

Dumbo ja Timotei Hiiri

Dumbo ja Timotei Hiiri väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Dumbo on pieni elefantti, joka on vain yksi ystävä, hiiri nimeltä Timotei. Kaksi eläintä työskennellä sirkuksessa, on klovneja numeroita. Tässä piirustuksessa norsu ja hiiri ovat unessa. Nämä kaksi sarjakuvia murtaa uskoa, että hiiri ja norsu voi olla ystäviä, koska norsut pelkäävät hiiriä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7242 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Dumbo ja Timotei Hiiri
Väritys Sivu Dumbo ja Timotei Hiiri

Dumbo kertoo ystävyydestä hiiri (Timotei) ja norsu (Dumbo). Sekä eläimet ja sirkustaiteilijoiden ovat hauskaa numerot klovneja. Hiiren avulla elefantti, että kaikki ovat samaa mieltä, koska norsu on liian pieni lajissaan ja on jättiläinen korvat.

Katsotaanpa maali Dumbo ja Timotei Hiiri väritys sivu Pidätkö Dumbo väritys sivut? Tämä on kuva Dumbo ja Timotei Hiiri väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Dumbo ja Timotei Hiiri väritys sivu Dumbo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Dumbo ja Timotei Hiiri väritys sivu on Suomi ja liittyy Dumbo. Meidän piirustus Dumbo ja Timotei Hiiri on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Dumbo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Dumbo ja Timotei Hiiri sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Dumbo eniten maalatut sivut

Lentävä Dumbo
5
5 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on norsu, joka voi lentää että on jättiläinen korvat olla norsu on liian pieni. Dumbo lentävät yhdessä varikset elokuva-apua. Dumbo on animaatioelokuva lapsille luotu Walt Disney elämisestä sirkuseläimet, jossa Dumbo ja hänen perheensä työstä.

Ukko Pekka Veturi
6
6 / 10 - 36 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ukko Pekka on tarjous moottorin veto sirkus juna, ja on jopa oma laulu. Ukko Pekka on hauska veturi, joka on vastuussa kuljetuksesta sirkuksen koko elokuvan Dumbo Walt Disney sarjakuva. Se on hauska veturi ja yksi ikimuistoisimmista merkkiä elokuvan.

Dumbo ja Hänen Äitinsä
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on vauva norsu, joka toimitetaan haikara äidille elefantti, joka työskentelee sirkus. Dumbo on vauva norsu kääpiö on jättiläinen korvat. Tässä kuvassa näemme, kun haikara tekee toimituksen vauva äitinsä navetassa, jossa eläimet elävät sirkuksessa. Lapset jos haikara tuo ne, norsuja myös.