ALT DE LA IMAGEN

Timothy ja Korpit

Dumbo värityskuvia

Timothy ja Korpit

Timothy ja Korpit

Timothy ja Korpit väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Timothy ja korpit ovat merkkiä animoitu elokuva Walt Disney nimeltään Dumbo, tämä elokuva kertoo tarinan pienen norsun on vierastavat muut eläimet eläintarhassa, jossa hän työskentelee, mutta on joukossa hänen ystävänsä pieni hiiri nimeltä Timothy ja varikset, jotka auttavat sinua löytää voit lentää ja kaikki päätyvät ystäviä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7418 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 4.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 8 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Timothy ja Korpit
Väritys Sivu Timothy ja Korpit

Dumbo on elokuva sirkuseläimet kuten elefantti Dumbo työ kääpiö klovneja numerot mukana Timothy, pikku hiiri. Varis ovat mustia sarjakuva merkkiä elokuvan, joka auttaa Dumbo ja hiiri Timothy lentää sen jättiläinen korvat.

Katsotaanpa maali Timothy ja Korpit väritys sivu Pidätkö Dumbo väritys sivut? Tämä on kuva Timothy ja Korpit väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Timothy ja Korpit väritys sivu Dumbo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Timothy ja Korpit väritys sivu on Suomi ja liittyy Dumbo. Meidän piirustus Timothy ja Korpit on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Dumbo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Timothy ja Korpit sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Dumbo eniten maalatut sivut

Lentävä Dumbo
5
5 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on norsu, joka voi lentää että on jättiläinen korvat olla norsu on liian pieni. Dumbo lentävät yhdessä varikset elokuva-apua. Dumbo on animaatioelokuva lapsille luotu Walt Disney elämisestä sirkuseläimet, jossa Dumbo ja hänen perheensä työstä.

Ukko Pekka Veturi
6
6 / 10 - 36 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ukko Pekka on tarjous moottorin veto sirkus juna, ja on jopa oma laulu. Ukko Pekka on hauska veturi, joka on vastuussa kuljetuksesta sirkuksen koko elokuvan Dumbo Walt Disney sarjakuva. Se on hauska veturi ja yksi ikimuistoisimmista merkkiä elokuvan.

Dumbo ja Hänen Äitinsä
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on vauva norsu, joka toimitetaan haikara äidille elefantti, joka työskentelee sirkus. Dumbo on vauva norsu kääpiö on jättiläinen korvat. Tässä kuvassa näemme, kun haikara tekee toimituksen vauva äitinsä navetassa, jossa eläimet elävät sirkuksessa. Lapset jos haikara tuo ne, norsuja myös.