ALT DE LA IMAGEN

Ukko Pekka Veturi

Dumbo värityskuvia

Ukko Pekka Veturi

Ukko Pekka Veturi

Ukko Pekka Veturi väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ukko Pekka on tarjous moottorin veto sirkus juna, ja on jopa oma laulu. Ukko Pekka on hauska veturi, joka on vastuussa kuljetuksesta sirkuksen koko elokuvan Dumbo Walt Disney sarjakuva. Se on hauska veturi ja yksi ikimuistoisimmista merkkiä elokuvan.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8753 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 36 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Ukko Pekka Veturi
Väritys Sivu Ukko Pekka Veturi

Ukko Pekka on kuvitteellinen höyryveturi ja joukossa merkkiä 1941 Disneyn elokuva, Dumbo, mutta on esiintynyt myös muissa Disney tuotantoja. Hänen nimensä on viittaus Casey Jones, kuuluisa rautatie insinööri. Disneyland nähtävyys, Ukko Pekka. sirkus juna, perustuu Ukko Pekka. Uusi versio toimii Pariisin Disneylandissa.

Katsotaanpa maali Ukko Pekka Veturi väritys sivu Pidätkö Dumbo väritys sivut? Tämä on kuva Ukko Pekka Veturi väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Ukko Pekka Veturi väritys sivu Dumbo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Ukko Pekka Veturi väritys sivu on Suomi ja liittyy Dumbo. Meidän piirustus Ukko Pekka Veturi on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Dumbo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Ukko Pekka Veturi sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Dumbo eniten maalatut sivut

Lentävä Dumbo
5
5 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on norsu, joka voi lentää että on jättiläinen korvat olla norsu on liian pieni. Dumbo lentävät yhdessä varikset elokuva-apua. Dumbo on animaatioelokuva lapsille luotu Walt Disney elämisestä sirkuseläimet, jossa Dumbo ja hänen perheensä työstä.

Dumbo ja Hänen Äitinsä
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on vauva norsu, joka toimitetaan haikara äidille elefantti, joka työskentelee sirkus. Dumbo on vauva norsu kääpiö on jättiläinen korvat. Tässä kuvassa näemme, kun haikara tekee toimituksen vauva äitinsä navetassa, jossa eläimet elävät sirkuksessa. Lapset jos haikara tuo ne, norsuja myös.

Dumbo ja Varikset
5
5 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dumbo on kääpiö norsu, liian pieniä ollakseen norsu, mutta on jättiläinen korvat ja seurauksena voi lentää. Tässä mustavalkoinen piirustus nähdä mitä väriä maalata Dumbo on ajanut variksia kalliolla käynnistetään lennossa. Yli Dumbo menee Timothy hiiri ja hänen ystävänsä putkessa kuljettaa sulka, että hän uskoo auttaa häntä lentää.