ALT DE LA IMAGEN

Kurpitsa Aave

Halloween värityskuvia

Kurpitsa Aave

Kurpitsa Aave

Kurpitsa Aave väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Haluatko hauska piirustukset Halloween? Täällä meillä on uusi ajatus sinulle. Tämä iloinen kummitus vie ulos hänen kielensä pelotella meitä. Hän on jättänyt sisälle Halloween kurpitsa, mutta hän näyttää paremmalta joidenkin väri. Voit valita värejä, jotka haluat maalata tämä mustavalkoinen piirustus. Voit myös käyttää tätä Halloween piirustus tulostaa julisteen ja luoda omia koristelu suuri puolue. Pilkaten haamu on mukava tervetullut vieraillesi! Luo oma koriste aattona kaikki pyhät perheesi tai ystäväsi. Voit siis sinulla on hauskaa yhdessä kuin teet ryhmän vapaa-ajan toimintaa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6900 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 15 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kurpitsa Aave
Väritys Sivu Kurpitsa Aave

Tässä kuvassa on kaksi ominaispiirteistä loma Halloween. Ystävällinen haamu on mennyt yhtäkkiä kurpitsa. Vuonna puutarhassa joitakin taloja on hyvin yleinen löytää kaikenlaisia ​​ideoita tehtäisiin kurpitsat. Tämä kasvi on tärkein symboli Halloween. Kun kasvot ovat veistetty pinnalla ja sisävalot, ne tunnetaan myös Kurpitsalyhty. Yliluonnolliset olennot ovat myös yleisiä tähän juhlaan. Joten tämä haamu ilmestyy piirustus. Mutta kuten näette, hän on erittäin ystävällinen ilme, koska se on loma sekä lapsille että aikuisille. Hauskaa toimintaa, että vanhemmat ja lapset voivat tehdä yhdessä on valmistella koristeet Halloween-iltana. Lisäksi, jos koristeet ovat tottuneet tekemään käsitöitä, että lapset voivat olla hyvä aika perheen kanssa, kun lapset viihtyvät. Käytetyt värit koristeluun ovat oranssi ja musta, valkoinen yksityiskohtia. Myös muita toissijaisia ​​värejä käytetään, kuten violetti ja vihreä, mutta kaikki riippuu mieleen joka suorittaa askartelu.

Katsotaanpa maali Kurpitsa Aave väritys sivu Pidätkö Halloween väritys sivut? Tämä on kuva Kurpitsa Aave väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kurpitsa Aave väritys sivu Halloween. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kurpitsa Aave väritys sivu on Suomi ja liittyy Halloween. Meidän piirustus Kurpitsa Aave on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Halloween että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kurpitsa Aave sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Halloween eniten maalatut sivut

Halloween Kurpitsa
6
6 / 10 - 50 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä kurpitsan kanssa noita hattu pitää meidät jälleen yönä Halloween, loma, joka vietetään aattona Pyhäinpäivä ja jossa kurpitsalyhtyjen, tunnetaan kurpitsalyhty, ovat tunnistettavana kuvake ja symboliloma. Noidat ovat myös hyvin tyypillistä, koska se tunnetaan myös noita yö, ja siksi tässä väritys sivu näemme noita hattu, hattu huippu päälle kurpitsan. Mitä väriä aiot a ...

Halloween Hämähäkki
7
7 / 10 - 51 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kaikki itseään kunnioittavan Halloween koristeet pitäisi olla hämähäkkejä ja hämähäkinseitit. Jos haluat sisustaa makuuhuoneen Halloween, voit tehdä niin tämän piirustus hämähäkki. Voit värittää tämän Halloween piirustus tietokoneella ja sitten tulostaa sen, tai voit tulostaa tämän piirustus hämähäkki värittää paperille, leikkaa se, ja sitten ripustaa sen seinälle. Si ...

Halloween Kissa
7
7 / 10 - 23 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kissa pukeutunut Halloween. Pieni kissa noita hattu hämähäkki roikkuu ja sisällä veistetty kurpitsan kasvot ja silmät. Veistetty kurpitsat ovat säännöllinen osa Halloween. Kissat ovat lemmikkejä noitien ja yksi yleisimmistä lemmikkieläinten talo, joten olimme symboli Halloween.