ALT DE LA IMAGEN

Inho

Nurin värityskuvia

Inho

Inho

Inho väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Yksi tunteita, jotka elävät sisällä Riley on Disgust, joka on tehtävä (kuten hän sanoo) estämään Riley on myrkytetty ilkeä asioita, kuten parsakaali ja muut vihannekset. Hallitseva väri inhoa ​​on vihreä, mutta myös mukava violetti nenäliinan. Hän on niin söpö ja se on aina huoliteltu, ja on pitkät silmäripset. Ilmaus tästä on tapana aina kierretty irvistys.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2057 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 10.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Inho
Väritys Sivu Inho

Elokuvassa Inside Out, jonka Disney Pixar, Asco ja hänen seuralaisensa ovat niitä, jotka on toimittava yhdessä hallita tunteita Riley, nuori tyttö.

Katsotaanpa maali Inho väritys sivu Pidätkö Nurin väritys sivut? Tämä on kuva Inho väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Inho väritys sivu Nurin. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Inho väritys sivu on Suomi ja liittyy Nurin. Meidän piirustus Inho on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nurin että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Inho sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nurin eniten maalatut sivut

Iloa ja surua
4
4 / 10 - 5 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Surua ja iloa ovat päähenkilöt Disney Pixar "Inside Out". Elokuva perustuu tunteisiin ihmisten. Kaksi ensisijaista tunteita ihmiset ovat päähenkilöt tässä tarinassa elämästä lapsi. Ensimmäinen asia, että lapset tuntevat ovat vastakohta tunteita ilon ja surun.

Inhoa, vihaa ja pelkoa
3
3 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Päähenkilöt Walt Disney Pixarin elokuva "Inside Out" ovat inhimillisiä tunteita. Ihmisen tunteet ovat mitä määritellä käyttäytymistämme ja meidän muistoja. Elokuvassa kolme ihmisten tunteita on inhoa, vihaa ja pelkoa. Jokainen on auttaa aivojen toimintaa koskevaan päätöksentekoon, jotka määrittelevät käyttäytymistämme ja meidän muistoja.

Ilo
7
7 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ilo on yksi päähenkilöt elokuvan tunteiden Inside Out, jossa tunteiden hallita. Tämä hahmo on edustus tunteita euforia ja mielihyvää, se on hyvin optimistinen ja aktiivinen, ja aina hyvällä tuulella. Joy tehtävänä on ylläpitää hyvää huumoria ja Riley, tyttö he asuvat. Niiden värit ovat keltainen ja sininen, ja hän säteilee hehkua ympärillä sammumaton.