ALT DE LA IMAGEN

Ensimmäinen Isien Päivä

Isänpäivä värityskuvia

Ensimmäinen Isien Päivä

Ensimmäinen Isien Päivä

Ensimmäinen Isien Päivä väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä uusi isä juhlii hänen ensimmäinen isien päivä, ja koska vauva on vielä hyvin vähän, kaikki se juhla on heittää pullon isälleen. Jos olet yli tämä vauva, joka ei edelleenkään ymmärrä paljon asioita, voit väri piirustuksessa antaa sen isääsi isien päivä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6064 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 1 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Ensimmäinen Isien Päivä
Väritys Sivu Ensimmäinen Isien Päivä

Väritys sivu isä ja hänen vauva poika juhlii hänen ensimmäinen isien päivä, vaikka hänen lapsi ei ymmärrä sitä. Väri rattaat verkossa, pullo ja lapsen isä. Se on myös isien päivä piirustus tulostaa ja lahjoittaa kaikille vanhemmille maailmassa.

Katsotaanpa maali Ensimmäinen Isien Päivä väritys sivu Pidätkö Isänpäivä väritys sivut? Tämä on kuva Ensimmäinen Isien Päivä väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Ensimmäinen Isien Päivä väritys sivu Isänpäivä. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Ensimmäinen Isien Päivä väritys sivu on Suomi ja liittyy Isänpäivä. Meidän piirustus Ensimmäinen Isien Päivä on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Isänpäivä että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Ensimmäinen Isien Päivä sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Isänpäivä eniten maalatut sivut

Isä
7
7 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Mies näkyy tässä väritys sivu edustaa mitä tahansa isä, kuten tässä kuvassa, jossa on ystävällinen ja rakastettava ilme. Tässä piirroksessa, kun olet värittänyt sen, on erittäin hyvä tapa luoda kortin isänpäivänä. Seuraava piirustuksen, voit kirjoittaa mitään omistautumista, emotionaalisia lauseita tai yksinkertaisesti \"Onnellinen Isänpäivä Isä\" tulla lahja tunnearvo, s ...

Isä ja Poika
6
6 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri verkossa tämä mukava piirustus isä, joka lukee kirjaa pojalleen, joka on hänet polvilleen. Tämä kaunis perhe kohtaus on mukava asia tulostaa ja väri. Jos väri se väriliiduilla, voit antaa sen isäsi jotta hän voi ripustaa sen jääkaappiin. Väri piirustuksen ja tee isäsi lahja.

Isä ja Tytär
6
6 / 10 - 19 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä isä näyttää hyvin onnellinen kävely kädessä hänen tyttärensä. On aina sanottu, että tyttäret ovat heikkous isiensä. Sekä tämä tyttö ja hänen isänsä voimme huomata onnea he tuntevat. Tätä piirustusta väritys on suunniteltu mistään pikku tyttö, joka haluaa tehdä lahja hänen isänsä. Piirtämiseen värittävät itse voit luoda Isänpäivä lahja, kuten kortin. Jos ...