ALT DE LA IMAGEN

Maanalainen

Junat värityskuvia

Maanalainen

Maanalainen

Maanalainen väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Joissakin suurissa kaupungeissa voimme löytää metroasemia kuten joka näet tällä väritys sivu. Olet varmasti jo tietää joitakin. Metro on maanalainen juna, joka voi myös mennä ulos ja se menee noin yhdistää kaikki eri vyöhykkeillä suuri kaupunki. Ne ovat yleensä parhaiten kansalaiset voivat siirtyä alueelta toiselle hyvin nestettä ja mukava tapa, varsinkin mennä töihin ja ei tarvitse käydä läpi kaikki suljetut tiet ja kärsivät valtava massa ihmisiä. Voit väri kuin haluat eniten tämän veturi ja sen vaunut, jos tiedät mitään metrossa, voit värittää sen värit niin, että piirustus näyttää tutulta niille ihmisille, että olet menossa näyttämään piirustusta, sellainen kuin ne, nähdä joka päivä. Tämä on toinen rautatiekuljetukset, että miljoonat ihmiset käyttävät päivittäin.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 11668 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 68 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Maanalainen
Väritys Sivu Maanalainen

Tämä piirustus Metro metroasema tai pysäkki on nyt saatavilla väri verkossa. Tämä rautatie liikenne kutsutaan myös paikallisjuna, koska useimmissa tapauksissa juna menee maan alle järjestelmä maanalaisia ​​tunneleita, jotka eivät vaikeuta liikenteen pinnalla ja ei ole visuaalinen vaikutus, koska kaikki junaradan mennä maan alle. Näin käytät tilaa, joka ei voi käyttää mihinkään muuhun. Tärkeimmät pääkaupungeissa maailman, kuten Tokiossa, Lontoossa, New Yorkissa, Kairo tai Madrid on omat metroon, aivan kuten muissa kaupungeissa kuten Barcelona, Chicago, Mexico City tai Sao Paulo, joka on myös oma lähiöjunat. Vaikka päätavoitteena kuljetusväline on yhdistää eri kaupunkien alueilla, on riveillä, jotka yhdistävät keskellä kaupunkia muiden syrjäisillä alueilla, vaikka ne ovatkin lähellä kaupunkien keskus eri kaupungeissa. Sen nimi tulee sanasta pääkaupunkiseudun, koska ensimmäinen Metro oli Lontoon ja se oli nimeltään pääkaupunkiseudun rautatie, ja se on nykyään nimeltään maanalainen, vaikka koska sen putken muotoinen rakenne sitä kutsutaan myös sen Englanti termi putkeen.

Katsotaanpa maali Maanalainen väritys sivu Pidätkö Junat väritys sivut? Tämä on kuva Maanalainen väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Maanalainen väritys sivu Junat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Maanalainen väritys sivu on Suomi ja liittyy Junat. Meidän piirustus Maanalainen on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Junat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Maanalainen sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Junat eniten maalatut sivut

Tuomas Veturi
5
5 / 10 - 158 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nice Tuomas Veturi väritys sivu, joka on brittiläinen sarja noin rautatie moottori pääosissa Tuomas ja hänen ystävänsä. Tämä piirrossarjan tähden vuonna 1984 ja se perustuu rautateiden sarjan kirjoja. Väri tämä mukava veturi junan värit haluat. Jos haluat, tulostaa Tuomas tyhjäksi ja väri kuvaa väriliiduilla.

Lelu Juna
5
5 / 10 - 40 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Erittäin söpö lelu juna tulee meidän värityskuvia junien. Väri tämä mukava veturi verkossa of kids juna, joka saa meidät hymyillen ja iloinen ilme. Oletko koskaan ollut lelu juna? Se on erittäin hauskaa perustaa sen kappaleita ja katsella sitä ajaa ympyrää siinä, kuten todellinen junat. Nyt voit pitää hauskaa väritys tämä piirustus veturin.

Tavarajuna
6
6 / 10 - 35 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä väritys sivu voimme nähdä joitakin rautatie kappaleita vuoristosolan, ja pitkä tavarajuna, joka on raja jyrkänne vuoren jotta liikenteen joitakin tavaroita yhdestä maantieteellisestä paikasta toiseen. Riippuen värit käytät värittää tämä kuva juna, asema, että se on muuttuu, ja se näyttää se on kylmempi, jos käytät hienoja värejä, kuten sininen, vihreä tai violetti t ...