ALT DE LA IMAGEN

Pieni Lohikäärme

Lohikäärmeet värityskuvia

Pieni Lohikäärme

Pieni Lohikäärme

Pieni Lohikäärme väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Lohikäärmeet ovat mytologisia eläimiä, jotka kuoriutuvat munista ja ovat jättiläinen matelijat. Tässä piirustuksessa lapsille on pieni lohikäärme, vauva joka on jo siipensä ja sarvet. Lohikäärmeet voi lentää ja tämä pieni lohikäärme on suuret siivet lentää milloin ja ampua tulta.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9918 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 46 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Pieni Lohikäärme
Väritys Sivu Pieni Lohikäärme

Pieni lohikäärme on matelija, joka voi lentää ja hengittää tulta. Tämä pieni lohikäärme näyttää lelu, mutta lohikäärmeet ovat vaarallisia vihollisia tarinoita, legendoja ja kansansadut. Syntyneet eläimet fantasia legendoja.

Katsotaanpa maali Pieni Lohikäärme väritys sivu Pidätkö Lohikäärmeet väritys sivut? Tämä on kuva Pieni Lohikäärme väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Pieni Lohikäärme väritys sivu Lohikäärmeet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Pieni Lohikäärme väritys sivu on Suomi ja liittyy Lohikäärmeet. Meidän piirustus Pieni Lohikäärme on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Lohikäärmeet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Pieni Lohikäärme sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Lohikäärmeet eniten maalatut sivut

Lohikäärme Lentävä
5
5 / 10 - 60 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri tämä lentävät lohikäärmeen väritys, että haluat. Voit väritellä pohjaväri ja antaa yksityiskohtia kuten pilkkuja, raitoja tai jotain, joka tulee mieleen. Tämä tulinen lohikäärme lentää taivaan sen siivet auki. Väritys fantastinen lohikäärme, jonka voit värittää verkossa ilman lataamista tai asentamista mitään tiedostoja.

Aikuinen Lohikäärme
6
6 / 10 - 35 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kauhea lohikäärme katettu tulella. Kun lohikäärmeet ovat syntyneet ovat kuin pieniä dinosauruksia, koska ne ovat matelijoita, mutta tässä on aikuinen lohikäärme palo on katettu. Lohikäärmeet ovat mytologisia eläimet voi ampua tulta suustaan ​​ja palo ei satuttanut niitä monia legendoja syötetään tuhkasta, joten polttaa maanviljelijät kentät ja tuhota kaupunkeja.

Lohikäärme Zombie
6
6 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä zombie lohikäärme on takaisin elämään niin, että voit värittää kuin haluat. Nyt voit väri verkossa tämä piirustus lohikäärme pelottava zombie ilmeen. Lohikäärmeet ovat mytologisia eläimiä, jotka täyttävät legendoja ja fiktiivisiä. Joskus ne ovat rohkeita liittolaisia ​​tai kauhea vihollisia. Hauskaa tämän väritys sivu kuollut lohikäärme.