ALT DE LA IMAGEN

Aarrekartan

Merirosvot värityskuvia

Aarrekartan

Aarrekartan

Aarrekartan väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Uskalla liittyä meihin uusi seikkailu tällä aarrekartan, joka johdattaa valtava merirosvoaarteen? Haluatko pelata merirosvot? Voit pukea laittamalla huivi päähäsi. Mutta jokainen merirosvo tarvitsee kartan löytää paikka, jossa hän hautasi aarteen. Voit tulostaa tämän aarrekartan värittää sen paperille ja leikkaa irti. Sitten voit piilottaa kotona jotain, joka on aarre, ja jos käyttää mielikuvitusta, voit pelata kuin olisit jälkeen merkkejä kartalla. Taidat tuntuu todellinen merirosvo ja on hauskaa väritys kartta ryöstää ja etsivät vaatteita puku! Jos pelaat ystäviesi kanssa sinulla on hauskaa yhdessä kiitos näiden väriaineiden piirustukset merirosvoja.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 23564 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 300 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Aarrekartan
Väritys Sivu Aarrekartan

Jos sinä ja ystäväsi nauttia pelistä merirosvot, me tuomme teille tämän aarrekartan, jolla voit seurata johtolankoja löytää ryöstösaalis. Kartassa tavalla suuren laivan keskellä valtameren saarelle aarre, ympäröivän krokotiili saaren ylitä meri delfiinejä. Lisäksi kompassiruusun osoittaa missä pohjoinen on, niin et saattaa pois oikeasta suunnasta. Vietä hauskaa aikaa väritys aarrekartan. Muinaisina aikoina, todellinen merirosvot piirsi kartan, joka johtaa aarre, joka oli haudattu piilottaa sen viranomaisten tai muiden merirosvot, ja sitten tulla takaisin myöhemmin, mutta joskus ne koskaan mennyt hakemaan sitä ja monia aarteita menetettiin. Kiitos kartoista löytyy, se oli mahdollista seurata polku piirretään niitä saada saalista, että jotkut Pirate oli kerännyt hänen päivän piratismin ja oli unohdettu piilopaikkoja, tai rinnassa Maahan. Tämän piirustus merirosvo kartan tuntuu suuri merirosvo etsii aarre merirosvoille, mukava tapa pitää hauskaa ystävien ja anna mielikuvituksen lentää, koska mielikuvitusta voit päästä minne haluat.

Katsotaanpa maali Aarrekartan väritys sivu Pidätkö Merirosvot väritys sivut? Tämä on kuva Aarrekartan väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Aarrekartan väritys sivu Merirosvot. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Aarrekartan väritys sivu on Suomi ja liittyy Merirosvot. Meidän piirustus Aarrekartan on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Merirosvot että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Aarrekartan sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Merirosvot eniten maalatut sivut

Kapteeni Merirosvo
5
5 / 10 - 12 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Merirosvot siirtyä laivojen ja merirosvo alus tarvitsee kapteeni. Kapteenit merirosvo alukset on oltava kätensä leikattiin ja on koukku sijasta käsissä, toisella kädellä kantaa miekkaa että hänellä oli tapana hyökätä ja puolustaa. Merirosvot ovat varkaita ja meret, mutta olemme saaneet niin sympaattinen luvut historiassa.

Merirosvo Papukaija
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä merirosvo papukaija todella näyttää todellinen merirosvo!Papukaija, että voit väri tässä piirustuksessa on aggressiivisempi ja kovaa asennetta kuin monet pelkurimainen merirosvot. Myös, kuten näette, se on pukeutunut tyypillinen merirosvo vaatteet, jossa kapteeni hattu, huivi päälaelleen, erittäin raidallinen merirosvo tyylinen paita ja ase. Tämä merirosvo papukaija on jopa pu ...

Nainen Merirosvo
5
5 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Naiset myös voisi olla piraatteja, mutta oli harvinaista. Naiset merirosvot ovat fiktiivisiä elokuvia tai televisio-ohjelmia, että piratismi on maailman erittäin kova, vaarallinen ja aggressiivinen pyritään miehiä. Kuvassa näemme tytön pukeutunut nainen kuljettaa miekka ja hattu.