ALT DE LA IMAGEN

Kapteeni Merirosvo

Merirosvot värityskuvia

Kapteeni Merirosvo

Kapteeni Merirosvo

Kapteeni Merirosvo väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Merirosvot siirtyä laivojen ja merirosvo alus tarvitsee kapteeni. Kapteenit merirosvo alukset on oltava kätensä leikattiin ja on koukku sijasta käsissä, toisella kädellä kantaa miekkaa että hänellä oli tapana hyökätä ja puolustaa. Merirosvot ovat varkaita ja meret, mutta olemme saaneet niin sympaattinen luvut historiassa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7845 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kapteeni Merirosvo
Väritys Sivu Kapteeni Merirosvo

Merirosvot matkustaa merten veneet komentava merirosvo pääomaa, merirosvo kapteenit ovat epäkohteliaita ja vaarallisia miehiä. Merirosvot heitetään mereen hänen vihollisensa. Harjoittaa varkaus satamissa ja kaupungit Karibian ja hyökätä muiden alusten merellä.

Katsotaanpa maali Kapteeni Merirosvo väritys sivu Pidätkö Merirosvot väritys sivut? Tämä on kuva Kapteeni Merirosvo väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kapteeni Merirosvo väritys sivu Merirosvot. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kapteeni Merirosvo väritys sivu on Suomi ja liittyy Merirosvot. Meidän piirustus Kapteeni Merirosvo on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Merirosvot että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kapteeni Merirosvo sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Merirosvot eniten maalatut sivut

Aarrekartan
6
6 / 10 - 300 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Uskalla liittyä meihin uusi seikkailu tällä aarrekartan, joka johdattaa valtava merirosvoaarteen? Haluatko pelata merirosvot? Voit pukea laittamalla huivi päähäsi. Mutta jokainen merirosvo tarvitsee kartan löytää paikka, jossa hän hautasi aarteen. Voit tulostaa tämän aarrekartan värittää sen paperille ja leikkaa irti. Sitten voit piilottaa kotona jotain, joka on aarre, ja jos käytt ...

Merirosvo Papukaija
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä merirosvo papukaija todella näyttää todellinen merirosvo!Papukaija, että voit väri tässä piirustuksessa on aggressiivisempi ja kovaa asennetta kuin monet pelkurimainen merirosvot. Myös, kuten näette, se on pukeutunut tyypillinen merirosvo vaatteet, jossa kapteeni hattu, huivi päälaelleen, erittäin raidallinen merirosvo tyylinen paita ja ase. Tämä merirosvo papukaija on jopa pu ...

Nainen Merirosvo
5
5 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Naiset myös voisi olla piraatteja, mutta oli harvinaista. Naiset merirosvot ovat fiktiivisiä elokuvia tai televisio-ohjelmia, että piratismi on maailman erittäin kova, vaarallinen ja aggressiivinen pyritään miehiä. Kuvassa näemme tytön pukeutunut nainen kuljettaa miekka ja hattu.