ALT DE LA IMAGEN

Merirosvo Jack Sparrow

Merirosvot värityskuvia

Merirosvo Jack Sparrow

Merirosvo Jack Sparrow

Merirosvo Jack Sparrow väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos pidät väritys merirosvot, tässä on yksi kuuluisimmista merirosvo kaikkien aikojen väritys sivu kapteeni Jack Sparrow. Jack on päähenkilö Pirates of the Caribbean-elokuvia, ja hyvin erikoinen merirosvo. Hänen ominaisuus liikkeet ovat hyvin epävakaita ja erittäin ilmeikäs, hyväntahtoisena aina sanoillaan. Elokuvassa Johnny Depp vastasi tuo hänet elämään.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7215 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 26 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Merirosvo Jack Sparrow
Väritys Sivu Merirosvo Jack Sparrow

Väritys sivu Jack Sparrow, Kapteeni Mustan Helmen, kirottu laiva, joka on miehitetty elävä kuollut. Jack Sparrow on merirosvo Herra Karibian ja Kapteeni Barbossa tempaa Mustan Helmen jälkeen kapina.

Katsotaanpa maali Merirosvo Jack Sparrow väritys sivu Pidätkö Merirosvot väritys sivut? Tämä on kuva Merirosvo Jack Sparrow väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Merirosvo Jack Sparrow väritys sivu Merirosvot. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Merirosvo Jack Sparrow väritys sivu on Suomi ja liittyy Merirosvot. Meidän piirustus Merirosvo Jack Sparrow on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Merirosvot että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Merirosvo Jack Sparrow sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Merirosvot eniten maalatut sivut

Aarrekartan
6
6 / 10 - 300 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Uskalla liittyä meihin uusi seikkailu tällä aarrekartan, joka johdattaa valtava merirosvoaarteen? Haluatko pelata merirosvot? Voit pukea laittamalla huivi päähäsi. Mutta jokainen merirosvo tarvitsee kartan löytää paikka, jossa hän hautasi aarteen. Voit tulostaa tämän aarrekartan värittää sen paperille ja leikkaa irti. Sitten voit piilottaa kotona jotain, joka on aarre, ja jos käytt ...

Merirosvo Papukaija
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä merirosvo papukaija todella näyttää todellinen merirosvo!Papukaija, että voit väri tässä piirustuksessa on aggressiivisempi ja kovaa asennetta kuin monet pelkurimainen merirosvot. Myös, kuten näette, se on pukeutunut tyypillinen merirosvo vaatteet, jossa kapteeni hattu, huivi päälaelleen, erittäin raidallinen merirosvo tyylinen paita ja ase. Tämä merirosvo papukaija on jopa pu ...

Kapteeni Merirosvo
5
5 / 10 - 12 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Merirosvot siirtyä laivojen ja merirosvo alus tarvitsee kapteeni. Kapteenit merirosvo alukset on oltava kätensä leikattiin ja on koukku sijasta käsissä, toisella kädellä kantaa miekkaa että hänellä oli tapana hyökätä ja puolustaa. Merirosvot ovat varkaita ja meret, mutta olemme saaneet niin sympaattinen luvut historiassa.