ALT DE LA IMAGEN

Merirosvo kallo

Merirosvot värityskuvia

Merirosvo kallo

Merirosvo kallo

Merirosvo kallo väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Luita, kuten tämä väritys sivu taito, ovat hyvin perinteisiä merirosvo symbolia. Kallo käytetään merirosvot varoituksena heidän vihollisensa, katsoa kovaa ja armoton, ja käytetään myös lippunsa pelotella muut veneet kun he lähestyivät sitä. Merirosvo lippu Euroopassa ja Amerikassa kutsutaan myös merirosvolippu.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6921 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Merirosvo kallo
Väritys Sivu Merirosvo kallo

Väritys sivu merirosvo taito kaksi taskulamput ristissä. Tämän pelottava symboli, merirosvot teeskenteli pelottaa uhreja, jotta he eivät vastustaa niiden ryöstelyä ja varastaa, ja se antautumaan lähestymistapaa.

Katsotaanpa maali Merirosvo kallo väritys sivu Pidätkö Merirosvot väritys sivut? Tämä on kuva Merirosvo kallo väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Merirosvo kallo väritys sivu Merirosvot. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Merirosvo kallo väritys sivu on Suomi ja liittyy Merirosvot. Meidän piirustus Merirosvo kallo on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Merirosvot että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Merirosvo kallo sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Merirosvot eniten maalatut sivut

Aarrekartan
6
6 / 10 - 300 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Uskalla liittyä meihin uusi seikkailu tällä aarrekartan, joka johdattaa valtava merirosvoaarteen? Haluatko pelata merirosvot? Voit pukea laittamalla huivi päähäsi. Mutta jokainen merirosvo tarvitsee kartan löytää paikka, jossa hän hautasi aarteen. Voit tulostaa tämän aarrekartan värittää sen paperille ja leikkaa irti. Sitten voit piilottaa kotona jotain, joka on aarre, ja jos käytt ...

Kapteeni Merirosvo
5
5 / 10 - 12 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Merirosvot siirtyä laivojen ja merirosvo alus tarvitsee kapteeni. Kapteenit merirosvo alukset on oltava kätensä leikattiin ja on koukku sijasta käsissä, toisella kädellä kantaa miekkaa että hänellä oli tapana hyökätä ja puolustaa. Merirosvot ovat varkaita ja meret, mutta olemme saaneet niin sympaattinen luvut historiassa.

Merirosvo Papukaija
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä merirosvo papukaija todella näyttää todellinen merirosvo!Papukaija, että voit väri tässä piirustuksessa on aggressiivisempi ja kovaa asennetta kuin monet pelkurimainen merirosvot. Myös, kuten näette, se on pukeutunut tyypillinen merirosvo vaatteet, jossa kapteeni hattu, huivi päälaelleen, erittäin raidallinen merirosvo tyylinen paita ja ase. Tämä merirosvo papukaija on jopa pu ...