ALT DE LA IMAGEN

Merirosvo Papukaija

Merirosvot värityskuvia

Merirosvo Papukaija

Merirosvo Papukaija

Merirosvo Papukaija väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä merirosvo papukaija todella näyttää todellinen merirosvo!Papukaija, että voit väri tässä piirustuksessa on aggressiivisempi ja kovaa asennetta kuin monet pelkurimainen merirosvot. Myös, kuten näette, se on pukeutunut tyypillinen merirosvo vaatteet, jossa kapteeni hattu, huivi päälaelleen, erittäin raidallinen merirosvo tyylinen paita ja ase. Tämä merirosvo papukaija on jopa puujalka aidolta merirosvot! Yleensä, tarinoita merirosvot, papukaija mukana kapteeni by orrella olalleen, ja ne vain toistaa hänen sanojaan, mutta tämä lintu näyttää olevan paljon älykkäämpiä, ja niin pelottavaa tai enemmän kuin kuuluisa merirosvo ja merirosvoille! Lähde seikkailuun nämä merirosvo väritys piirustukset!

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7840 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 15 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Merirosvo Papukaija
Väritys Sivu Merirosvo Papukaija

Tiedätkö mitä eläin vaikuttaa tässä piirustuksessa? Se on papukaija, joka on pukeutunut merirosvo vaatteita.Luku merirosvo papukaija on osa ajankohtaisista stereotypia merirosvot suosittu seikkailu tarinoita. Papukaijat ovat eksoottisia eläimiä, jotka tulevat trooppinen maisemia saarilla Karibianmerellä, kuten arat, jotka tulevat viidakon alueilla Etelä-Amerikassa, Meksikosta Argentiinaan, ja että voi olla syy, miksi monet papukaijat mukana kapteeni, kuin eksoottinen lemmikki, joka oli osa saaliista, siitä, että hän oli matkustanut pitkiä matkoja. Jotain vastaavaa tapahtuu vähemmässä määrin joidenkin merirosvojen jonka maskotti on pieni apina. Vuonna elokuvan, monet apinat (alkaen cebidae perhe) on käytetty, kuten apina kasvoiltaan tai kapusiiniapina apina. Toisin kuin nämä kädelliset, linnut papukaija perhe ovat yleensä värikkäitä ja hyvin eksoottinen ulkonäkö, ja siksi he olivat arvostetuin. Tämän piirustus papukaija merirosvo puku voit valita oman kirkkaat värit ja väri papukaija kuin haluat. Älä unohda, että jos haluat olla sen paperille, voit ladata ja tulostaa sen ilmaiseksi, joten kun olet voit koristella mitä haluat tämä mukava kuva.

Katsotaanpa maali Merirosvo Papukaija väritys sivu Pidätkö Merirosvot väritys sivut? Tämä on kuva Merirosvo Papukaija väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Merirosvo Papukaija väritys sivu Merirosvot. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Merirosvo Papukaija väritys sivu on Suomi ja liittyy Merirosvot. Meidän piirustus Merirosvo Papukaija on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Merirosvot että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Merirosvo Papukaija sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Merirosvot eniten maalatut sivut

Aarrekartan
6
6 / 10 - 300 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Uskalla liittyä meihin uusi seikkailu tällä aarrekartan, joka johdattaa valtava merirosvoaarteen? Haluatko pelata merirosvot? Voit pukea laittamalla huivi päähäsi. Mutta jokainen merirosvo tarvitsee kartan löytää paikka, jossa hän hautasi aarteen. Voit tulostaa tämän aarrekartan värittää sen paperille ja leikkaa irti. Sitten voit piilottaa kotona jotain, joka on aarre, ja jos käytt ...

Kapteeni Merirosvo
5
5 / 10 - 12 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Merirosvot siirtyä laivojen ja merirosvo alus tarvitsee kapteeni. Kapteenit merirosvo alukset on oltava kätensä leikattiin ja on koukku sijasta käsissä, toisella kädellä kantaa miekkaa että hänellä oli tapana hyökätä ja puolustaa. Merirosvot ovat varkaita ja meret, mutta olemme saaneet niin sympaattinen luvut historiassa.

Nainen Merirosvo
5
5 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Naiset myös voisi olla piraatteja, mutta oli harvinaista. Naiset merirosvot ovat fiktiivisiä elokuvia tai televisio-ohjelmia, että piratismi on maailman erittäin kova, vaarallinen ja aggressiivinen pyritään miehiä. Kuvassa näemme tytön pukeutunut nainen kuljettaa miekka ja hattu.