ALT DE LA IMAGEN

Merirosvo Saalis

Merirosvot värityskuvia

Merirosvo Saalis

Merirosvo Saalis

Merirosvo Saalis väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Haluatko tuntea todellista merirosvo? Tässä todellinen saalis, merirosvo aarre väriä kuin haluat. Tämä boot on valmistettu aarrearkku täynnä kultakolikoita, jotka näyttävät tippaa, todellinen helminauha ja kaksi kultaa kupit jalokiviä asetettu, aarre, että jokainen merirosvo olisi ja voit tulostaa on se värittää itse.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6993 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 7 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Merirosvo Saalis
Väritys Sivu Merirosvo Saalis

Väritys merirosvo booty koostuu aarrearkku, kaksi kupillista kultaa, helmiä ja kultakolikoita, kulta doubloons koska niitä käytettiin päivän merirosvot. Monet näistä merirosvot saappaat otettiin kuninkaan publikaanien ja piilottaa sen, merirosvot hautasi aarteen ja merkitty kartan.

Katsotaanpa maali Merirosvo Saalis väritys sivu Pidätkö Merirosvot väritys sivut? Tämä on kuva Merirosvo Saalis väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Merirosvo Saalis väritys sivu Merirosvot. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Merirosvo Saalis väritys sivu on Suomi ja liittyy Merirosvot. Meidän piirustus Merirosvo Saalis on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Merirosvot että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Merirosvo Saalis sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Merirosvot eniten maalatut sivut

Aarrekartan
6
6 / 10 - 300 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Uskalla liittyä meihin uusi seikkailu tällä aarrekartan, joka johdattaa valtava merirosvoaarteen? Haluatko pelata merirosvot? Voit pukea laittamalla huivi päähäsi. Mutta jokainen merirosvo tarvitsee kartan löytää paikka, jossa hän hautasi aarteen. Voit tulostaa tämän aarrekartan värittää sen paperille ja leikkaa irti. Sitten voit piilottaa kotona jotain, joka on aarre, ja jos käytt ...

Merirosvo Papukaija
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä merirosvo papukaija todella näyttää todellinen merirosvo!Papukaija, että voit väri tässä piirustuksessa on aggressiivisempi ja kovaa asennetta kuin monet pelkurimainen merirosvot. Myös, kuten näette, se on pukeutunut tyypillinen merirosvo vaatteet, jossa kapteeni hattu, huivi päälaelleen, erittäin raidallinen merirosvo tyylinen paita ja ase. Tämä merirosvo papukaija on jopa pu ...

Kapteeni Merirosvo
5
5 / 10 - 12 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Merirosvot siirtyä laivojen ja merirosvo alus tarvitsee kapteeni. Kapteenit merirosvo alukset on oltava kätensä leikattiin ja on koukku sijasta käsissä, toisella kädellä kantaa miekkaa että hänellä oli tapana hyökätä ja puolustaa. Merirosvot ovat varkaita ja meret, mutta olemme saaneet niin sympaattinen luvut historiassa.