ALT DE LA IMAGEN

Minion laser ase

Minions värityskuvia

Minion laser ase

Minion laser ase

Minion laser ase väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Minion kantaa asetta laser ase ampua iso säde. Yksi monista futuristinen aseita Minions. Dr. Nefario valmistaa aseita Minions ja Gru. Nämä aseet palvelevat pahan suunnitelmia varastaa että ne ovat aina. Hännystelijät aina palvella suurempi paha kaikenikäisille.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 4384 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 13 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Minion laser ase
Väritys Sivu Minion laser ase

Hauska Minion aseistettu haulikolla lasersäteitä. Tehokas ja hauska käyttää Minions, aina kömpelösti suunnitelmat maailman herruudesta ase. Tämä merkki on keltainen ihon väri maalata. Ase ja vaatteet voivat maalata värit haluat.

Katsotaanpa maali Minion laser ase väritys sivu Pidätkö Minions väritys sivut? Tämä on kuva Minion laser ase väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Minion laser ase väritys sivu Minions. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Minion laser ase väritys sivu on Suomi ja liittyy Minions. Meidän piirustus Minion laser ase on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Minions että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Minion laser ase sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Minions eniten maalatut sivut

Hauska Minion
8
8 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Minion musta ja valkoinen väritys. Muista, iho on aina keltainen. Tuo pari denim haalarit, ja kantavat usein kaikki. Hänellä on silmälasit ja jotkut hiukset hänen päänsä. Yksinkertainen muotoilu muutamia värejä yksi suosituimmista ja rakastettu lasten merkkiä.

Kolme Minions
2
2 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kolme ystävällinen Minions yhdessä tätä kuvaa niin, että voit maalata värejä. Yksi Minion on pukeutunut tyttö, muut on nostamassa tyhmä kasvot taas toinen hyppyjä. Nämä sarjakuvahahmoja ovat hauskoja ja ovat aina tekemässä jotain typerää. Tässä näemme kolme kuuluisaa Minions pelissä.

Hännystelijät muki
10
10 / 10 - 1 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Minion yrittää tehdä jättiläinen cup taas toinen yrittää pelastaa hänet. Minions ovat aina tehdä hulluja ja hauskoja asioita. Tässä näemme niin sympaattinen juoksupoika yrittää tehdä jättiläinen muki kahvia. Minion kiinnitetty toinen putoamisen estämiseksi kuppiin. Hauska kohtaus näistä sarjakuvahahmojen että aina seikkailuja.