ALT DE LA IMAGEN

Nalle Puh ja Tiikeri

Nalle Puh värityskuvia

Nalle Puh ja Tiikeri

Nalle Puh ja Tiikeri

Nalle Puh ja Tiikeri väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tiikeri on yksi hyviä ystäviä Nalle Puh, keltainen karhu, joka rakastaa hunajaa. Tässä piirustuksessa voimme nähdä Tiikeri nojaten luottamusta yli pään hänen ystävänsä karhu Puh, joka istuu maassa metsän. Ne näyttävät ne odottavat jotain, molemmat erittäin huomaavainen, mutta rauhallinen kohtaus puuttuu väri, sillä mustavalkoinen kuva on mitäänsanomaton. Valitse värit haluat käyttää ja väri tämä piirustus Nalle Puh ja hänen ystävänsä hermostunut Tiikeri verkossa. Sinulla on myös mahdollisuus ladata tyhjän piirustuksen tulostaa sen paperille. Näin voit käyttää maaleja, jotka haluat värittää Tässä kuvassa perinteisellä tavalla. Nauti Disney Magic näiden väriaineiden sivua.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6664 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Nalle Puh ja Tiikeri
Väritys Sivu Nalle Puh ja Tiikeri

Tämä kohtaus sadan hehtaarin metsä on tähdittävät Nalle Puh ja Tiikeri, rauhallisessa piirustusta, joka voi olla värillinen verkossa aivan sama web, o jopa painettu paperin tulostimeen.Alkuperäinen tarinoita Nalle Puh merkkiä kirjoittanut Alan Alexander Milne julkaistiin vuonna 1924, ja vasta vuonna 1966, että Disney loi ensimmäisen elokuvan, nimeltään \"Nalle Puh ja Hunaja puu\", vaikka ensimmäinen pitkä elokuva olisi yksitoista vuotta myöhemmin, vuonna 1977, että kerronta seikkailut Nalle Puh. Nämä merkit ovat myös esiintynyt tv-sarjassa, jossa he elivät seikkailuja, aina moraalinen ja koulutustausta, ja on myös näytellyt paljon videopelejä paljon erilaisia ​​alustoja, jotka ovat erityisesti seikkailupelejä, alustat, palapeli tai minipelejä, ja niiden esiintyminen Kingdom Hearts videopeli saaga on myös syytä mainita, jossa kaikki Disneyn hahmot ryhmän kanssa RPG ja roolipelejä videopelin hahmoja Squaresoft tai Square Enix, kuten kaikki eri erissä Final Fantasy franchising. Tiikeri on myös päähenkilö elokuvan nimeltään Tiikeri elokuva vuonna 2000.

Katsotaanpa maali Nalle Puh ja Tiikeri väritys sivu Pidätkö Nalle Puh väritys sivut? Tämä on kuva Nalle Puh ja Tiikeri väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Nalle Puh ja Tiikeri väritys sivu Nalle Puh. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Nalle Puh ja Tiikeri väritys sivu on Suomi ja liittyy Nalle Puh. Meidän piirustus Nalle Puh ja Tiikeri on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nalle Puh että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Nalle Puh ja Tiikeri sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nalle Puh eniten maalatut sivut

Nalle Puh
6
6 / 10 - 35 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Täällä meillä on Nalle Puh tässä väritys sivu. Puh on Christopher Robinin nallekarhu, ja rinnalla Nasu, Ihaa ja Tiikeri hän asuu paljon seikkailuja. Nyt voit värittää Puh kuin haluat, ja valita uusia värejä hänelle. Hauskaa väritys hahmoja Nalle Puh, ja älä unohda, että voit myös tulostaa piirustuksia.

Ihaa
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ihaa on aasi ystävä Nalle Puh asuu Hundred Acre metsä ja kantavat elää hauska seikkailu. Ihaa on aasi täytetty, mikä on aina surullinen ja erittäin negatiivinen, aina valittaa kaikesta ja pelkää mitä hän näkee. Ihaa on erittäin söpö sarjakuvahahmoja ja yksi rakasti lapsia. Aina mukana hänen ystävänsä tarinoita ja seikkailuja, vaikka kaikki pelkäävät.

Nasu
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nasu makaa tällä väritys sivu sinulle. Voit valita värejä, jotka haluat ja täytä väri tätä piirustusta. Nasu on hahmo Nalle Puh. Se on sika, joka näyttää ilmeisesti pelkuri, mutta lopussa aina onnistu voittamaan pelkonsa ja siirtyä eteenpäin avulla hänen ystävänsä. Nasu on paras ystävä Pooh.