ALT DE LA IMAGEN

Nalle Puh

Nalle Puh värityskuvia

Nalle Puh

Nalle Puh

Nalle Puh väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Täällä meillä on Nalle Puh tässä väritys sivu. Puh on Christopher Robinin nallekarhu, ja rinnalla Nasu, Ihaa ja Tiikeri hän asuu paljon seikkailuja. Nyt voit värittää Puh kuin haluat, ja valita uusia värejä hänelle. Hauskaa väritys hahmoja Nalle Puh, ja älä unohda, että voit myös tulostaa piirustuksia.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8008 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 35 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Nalle Puh
Väritys Sivu Nalle Puh

Nalle Puh väritys sivu. Väritys Nalle Puh verkossa on nyt erittäin helppoa kiitos värityskuvia sovellus. Nalle Puh piirustukset ja hänen ystävänsä. Alkuperäinen idea tuli kirjoja A.A. Milne, jonka hän kirjoitti viihdyttää hänen poikansa.

Katsotaanpa maali Nalle Puh väritys sivu Pidätkö Nalle Puh väritys sivut? Tämä on kuva Nalle Puh väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Nalle Puh väritys sivu Nalle Puh. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Nalle Puh väritys sivu on Suomi ja liittyy Nalle Puh. Meidän piirustus Nalle Puh on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nalle Puh että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Nalle Puh sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nalle Puh eniten maalatut sivut

Nasu
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nasu makaa tällä väritys sivu sinulle. Voit valita värejä, jotka haluat ja täytä väri tätä piirustusta. Nasu on hahmo Nalle Puh. Se on sika, joka näyttää ilmeisesti pelkuri, mutta lopussa aina onnistu voittamaan pelkonsa ja siirtyä eteenpäin avulla hänen ystävänsä. Nasu on paras ystävä Pooh.

Ihaa
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ihaa on aasi ystävä Nalle Puh asuu Hundred Acre metsä ja kantavat elää hauska seikkailu. Ihaa on aasi täytetty, mikä on aina surullinen ja erittäin negatiivinen, aina valittaa kaikesta ja pelkää mitä hän näkee. Ihaa on erittäin söpö sarjakuvahahmoja ja yksi rakasti lapsia. Aina mukana hänen ystävänsä tarinoita ja seikkailuja, vaikka kaikki pelkäävät.

Nalle Puh ja Ihaa
6
6 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nalle Puh halaa hänen hyvä ystävä on paljon rakkautta, aasi Ihaa, tässä väritys sivu kaikille niille, jotka haluavat merkkiä Nalle Puh, sarjan jaksoja ja elokuvia Walt Disney, jossa muutamia kivoja eläimiä elää sata hehtaarin metsä.Kaunis kohtaus, että voit väri kiitos online väritys sivuja, ja nauttia näistä suosittuja hahmoja Disney World. Vaikka tämä mukava pikku aasi on yle ...