ALT DE LA IMAGEN

Pöllö (Nalle Puh)

Nalle Puh värityskuvia

Pöllö (Nalle Puh)

Pöllö (Nalle Puh)

Pöllö (Nalle Puh) väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nyt voit väri Pöllö, Nalle Puh ystävä, jossa värit haluat. Pöllö on toinen hauska asukkaat sadan hehtaarin metsässä, ja vaikka kaikki pitävät häntä älykkäin ja viisain kaikista, mukaan lukien itsensä, hän on joskus varsin sekava ja katoaa, kun hän alkaa vaellella jotain. Silti se aina auttaa kaikkia hänen salvia neuvoja. Hauskaa tämän väritys kuvaa Pöllö, Nalle Puh.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6068 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Pöllö (Nalle Puh)
Väritys Sivu Pöllö (Nalle Puh)

Pöllö väritys sivu, toinen Nalle Puh ystävää. Toisin kuin useimmat merkit, lukuun ottamatta Kani, Pöllö ei perustu Christopher Robin Milne nukke, joten molemmat näyttävät enemmän todellisia eläinten pehmoleluja. Voit värittää liiduilla tämän arvonnan tulosta noin Pöllö ja koristele nämä piirustukset mitä haluat.

Katsotaanpa maali Pöllö (Nalle Puh) väritys sivu Pidätkö Nalle Puh väritys sivut? Tämä on kuva Pöllö (Nalle Puh) väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Pöllö (Nalle Puh) väritys sivu Nalle Puh. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Pöllö (Nalle Puh) väritys sivu on Suomi ja liittyy Nalle Puh. Meidän piirustus Pöllö (Nalle Puh) on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nalle Puh että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Pöllö (Nalle Puh) sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nalle Puh eniten maalatut sivut

Nalle Puh
6
6 / 10 - 35 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Täällä meillä on Nalle Puh tässä väritys sivu. Puh on Christopher Robinin nallekarhu, ja rinnalla Nasu, Ihaa ja Tiikeri hän asuu paljon seikkailuja. Nyt voit värittää Puh kuin haluat, ja valita uusia värejä hänelle. Hauskaa väritys hahmoja Nalle Puh, ja älä unohda, että voit myös tulostaa piirustuksia.

Nasu
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nasu makaa tällä väritys sivu sinulle. Voit valita värejä, jotka haluat ja täytä väri tätä piirustusta. Nasu on hahmo Nalle Puh. Se on sika, joka näyttää ilmeisesti pelkuri, mutta lopussa aina onnistu voittamaan pelkonsa ja siirtyä eteenpäin avulla hänen ystävänsä. Nasu on paras ystävä Pooh.

Ihaa
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ihaa on aasi ystävä Nalle Puh asuu Hundred Acre metsä ja kantavat elää hauska seikkailu. Ihaa on aasi täytetty, mikä on aina surullinen ja erittäin negatiivinen, aina valittaa kaikesta ja pelkää mitä hän näkee. Ihaa on erittäin söpö sarjakuvahahmoja ja yksi rakasti lapsia. Aina mukana hänen ystävänsä tarinoita ja seikkailuja, vaikka kaikki pelkäävät.