ALT DE LA IMAGEN

Puh ja Nasu

Nalle Puh värityskuvia

Puh ja Nasu

Puh ja Nasu

Puh ja Nasu väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä kuvassa nähdään Puh ja Nasu, kaksi hyviä ystäviä. Nämä kaksi merkkiä ovat erittäin hyviä ystäviä ja ovat aina yhdessä. Lisäksi Nasu ja Puh aina yrittää auttaa muita, kun heidän ystävänsä ovat pulassa. Kerran jopa saada pukeutunut kuin Tiikeri raidat ja hän ole yksin. Nalle Puh ovat elokuvia, jotka edistävät pitkä ystävyys.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7051 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 12 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Puh ja Nasu
Väritys Sivu Puh ja Nasu

Väritys sivu kahden Nalle Puh, Nasu ja Puh. Hahmot ovat peräisin pehmoleluja, joka oli poika A.A. Milne. Kuten todellisuudessa, lapsi, joka näkyy tarina on nimeltään Christopher Robin, ja on poika kirjailija, läheinen ystävä Puh ja Nasu, ja muut asukkaat Hundred Acre Woods.

Katsotaanpa maali Puh ja Nasu väritys sivu Pidätkö Nalle Puh väritys sivut? Tämä on kuva Puh ja Nasu väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Puh ja Nasu väritys sivu Nalle Puh. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Puh ja Nasu väritys sivu on Suomi ja liittyy Nalle Puh. Meidän piirustus Puh ja Nasu on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nalle Puh että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Puh ja Nasu sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nalle Puh eniten maalatut sivut

Nalle Puh
6
6 / 10 - 35 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Täällä meillä on Nalle Puh tässä väritys sivu. Puh on Christopher Robinin nallekarhu, ja rinnalla Nasu, Ihaa ja Tiikeri hän asuu paljon seikkailuja. Nyt voit värittää Puh kuin haluat, ja valita uusia värejä hänelle. Hauskaa väritys hahmoja Nalle Puh, ja älä unohda, että voit myös tulostaa piirustuksia.

Ihaa
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ihaa on aasi ystävä Nalle Puh asuu Hundred Acre metsä ja kantavat elää hauska seikkailu. Ihaa on aasi täytetty, mikä on aina surullinen ja erittäin negatiivinen, aina valittaa kaikesta ja pelkää mitä hän näkee. Ihaa on erittäin söpö sarjakuvahahmoja ja yksi rakasti lapsia. Aina mukana hänen ystävänsä tarinoita ja seikkailuja, vaikka kaikki pelkäävät.

Nasu
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nasu makaa tällä väritys sivu sinulle. Voit valita värejä, jotka haluat ja täytä väri tätä piirustusta. Nasu on hahmo Nalle Puh. Se on sika, joka näyttää ilmeisesti pelkuri, mutta lopussa aina onnistu voittamaan pelkonsa ja siirtyä eteenpäin avulla hänen ystävänsä. Nasu on paras ystävä Pooh.