ALT DE LA IMAGEN

Tiikeri

Nalle Puh värityskuvia

Tiikeri

Tiikeri

Tiikeri väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tiikeri, tiikeri muhkeat Christopher Robin, on keksiä tähän väritys sivu. Nyt voit värittää Tiikeri kuin haluat. Voit tulostaa piirustuksen kun olet valmis, tai jopa tulostaa sen maalata värikyniä. Tämä Tiikeri väritys sivu voi olla kaunis koriste tai lahjakortti kenellekään haluat.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5288 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 13 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Tiikeri
Väritys Sivu Tiikeri

Tiikeri väritys sivu, tiikeri piirrossarjan Disney Nalle Puh. Jos pidät näitä piirustuksia, voit nyt värittää Tiikeri ja joitakin muita Pooh ystävät meidän värityskuvia kategoriassa.

Katsotaanpa maali Tiikeri väritys sivu Pidätkö Nalle Puh väritys sivut? Tämä on kuva Tiikeri väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Tiikeri väritys sivu Nalle Puh. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Tiikeri väritys sivu on Suomi ja liittyy Nalle Puh. Meidän piirustus Tiikeri on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nalle Puh että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Tiikeri sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nalle Puh eniten maalatut sivut

Nalle Puh
6
6 / 10 - 32 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Täällä meillä on Nalle Puh tässä väritys sivu. Puh on Christopher Robinin nallekarhu, ja rinnalla Nasu, Ihaa ja Tiikeri hän asuu paljon seikkailuja. Nyt voit värittää Puh kuin haluat, ja valita uusia värejä hänelle. Hauskaa väritys hahmoja Nalle Puh, ja älä unohda, että voit myös tulostaa piirustuksia.

Nasu
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nasu makaa tällä väritys sivu sinulle. Voit valita värejä, jotka haluat ja täytä väri tätä piirustusta. Nasu on hahmo Nalle Puh. Se on sika, joka näyttää ilmeisesti pelkuri, mutta lopussa aina onnistu voittamaan pelkonsa ja siirtyä eteenpäin avulla hänen ystävänsä. Nasu on paras ystävä Pooh.

Nalle Puh ja Ihaa
6
6 / 10 - 8 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nalle Puh halaa hänen hyvä ystävä on paljon rakkautta, aasi Ihaa, tässä väritys sivu kaikille niille, jotka haluavat merkkiä Nalle Puh, sarjan jaksoja ja elokuvia Walt Disney, jossa muutamia kivoja eläimiä elää sata hehtaarin metsä.Kaunis kohtaus, että voit väri kiitos online väritys sivuja, ja nauttia näistä suosittuja hahmoja Disney World. Vaikka tämä mukava pikku aasi on yle ...