ALT DE LA IMAGEN

Kakashi Hatake

Naruto värityskuvia

Kakashi Hatake

Kakashi Hatake

Kakashi Hatake väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Oletko hyvä seuraaja animesarja Naruto? Tulet varmasti tunnistaa merkistä, joka esiintyy tässä piirustuksessa. Tämä on Kakashi Hatake, jota kutsutaan myös Kakashi sensei by Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha ja Sakura Haruno, koska hän on mestari jäsenten Team 7. Tässä piirustuksessa Kakashi näkyy etualalla, muotokuva, että sinun täytyy väri kuin haluat tehdä täysin valmis. Tämä Jonin tunnetaan myös lempinimi copycat ninja, tai ninja että kopiointi kiitos hänen istutettu Sharingan hän pystyy kopioimaan salaisia ​​taitoja heidän vastustajansa. Kakashi on melko yksinäinen ja kaukana, ja haluaa työskennellä yksin, vaikka hän on ylpeä oppisopimuskoulutuksessa Team 7.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8756 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 91 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kakashi Hatake
Väritys Sivu Kakashi Hatake

Ninja Hidden Leaf Villa, jonka näet kuvassa on Kakashi Hatake, Jonin Konoha joka kuului aikoinaan erikoisjoukkojen ANBU. Hän on opettaja vastaa ohjeistaa Genin Team 7, jotka ovat Naruto, Sasuke ja Sakura. Vaikka hän on melko hiljainen ja yksinäinen ninja, totuus on, että hänen persoonallisuutensa muuttuu ja välittää enemmän toisten, mikä muiden turvallisuus ennen oman. Hän on aina ollut suuri kilpailu, jossa Maito Gai, joka tunnetaan myös Gai sensei, joka on mestari Gai joukkueen tekemät Neji Hyuga, Tenten ja Rock Lee, hänen suosikki oppilas. Vaikka ne ovat aina bluffaa keskenään ja kilpailevat terve kilpailu, tosiasia on, että Kakashi ja Gai tehdä hyvä joukkue voimien ja on erittäin vaikea voittaa. Kuten näette tässä tyhjä piirustuksen, Kakashi on silmänsä takana hänen otsasuojalla ja kattaa suunsa maski, että hän ei koskaan ota pois. Silmissään hän piiloutuu Sharingan joka istutettiin häneen, ja tämän unelias ulkonäkö totuus on, että hän on aina valppaana ja varuillaan, valmiina toimimaan milloin tahansa, koska hän on hyvin voimakas Jonin, joka ohjaa Chidori tekniikka joka Sasuke opetti häntä.

Katsotaanpa maali Kakashi Hatake väritys sivu Pidätkö Naruto väritys sivut? Tämä on kuva Kakashi Hatake väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kakashi Hatake väritys sivu Naruto. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kakashi Hatake väritys sivu on Suomi ja liittyy Naruto. Meidän piirustus Kakashi Hatake on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Naruto että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kakashi Hatake sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Naruto eniten maalatut sivut

Sasuke Uchiha
6
6 / 10 - 144 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri verkossa Sasuke Uchiha, yksi viimeisistä selvinneitä Uchiha klaanin, ja hänen veljensä Itachi Uchiha, joka oli vastuussa hänen katoamisesta. Sasuke on voimakas Genin ja Piilotettu Lehti Village kohteessa Konoha joka on kyky Sharingan, ja isäntä tekniikoita, kuten Amaterasu, tekniikka oppinut isältään, tai Chidori, jutsu oppineet Kakashi Hatake, tunnetaan Kakashi Sensein. Sasuke Uch ...

Naruto Kasvot
6
6 / 10 - 110 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos pidät Naruto, nyt voit värittää verkossa Naruto Uzumaki, nuori ja röyhkeä ninja Piilotettu Lehti Villagen. Hänen ninja sijoitus on Genin, ja on vastuussa ottaa tehtäviä eri tasoja. Askel askeleelta, Naruto voimistuu ja oppii uusia tekniikoita, kuten varjo klooneista tai Rasengan, hänen voimakkain hyökkäys, oppineet Jiraiya. Naruto on Masashi Kishimoton kirjoittama ja piirtämä jap ...

Itachi Uchiha
7
7 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri verkossa Uchiha Itachi, vanhempi veli Sasuke Uchiha, S listalla rikollisjärjestö Akatsuki. Tämä piirustus on lapsellinen versio Itachi. Jos pidät Akatsuki klaanin jäsenet, nyt voit väri yksi sen jäsenistä, Itachi. Sasuke aina menossa takana voittaa Itachi.