ALT DE LA IMAGEN

Sasuke Uchiha

Naruto värityskuvia

Sasuke Uchiha

Sasuke Uchiha

Sasuke Uchiha väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Väri verkossa Sasuke Uchiha, yksi viimeisistä selvinneitä Uchiha klaanin, ja hänen veljensä Itachi Uchiha, joka oli vastuussa hänen katoamisesta. Sasuke on voimakas Genin ja Piilotettu Lehti Village kohteessa Konoha joka on kyky Sharingan, ja isäntä tekniikoita, kuten Amaterasu, tekniikka oppinut isältään, tai Chidori, jutsu oppineet Kakashi Hatake, tunnetaan Kakashi Sensein. Sasuke Uchiha on kuvitteellinen hahmo anime- ja mangasarja Narutossa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9828 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 144 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Sasuke Uchiha
Väritys Sivu Sasuke Uchiha

Väritys Sasuke Uchiha, kumppani ja kilpailija Naruto animesarja. Sasuke on viimeinen eloonjäänyt Uchiha klaanin, ja hän haluaa olla voimakkaampi kostaa perheensä, tappaa veljensä Itachi.

Katsotaanpa maali Sasuke Uchiha väritys sivu Pidätkö Naruto väritys sivut? Tämä on kuva Sasuke Uchiha väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Sasuke Uchiha väritys sivu Naruto. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Sasuke Uchiha väritys sivu on Suomi ja liittyy Naruto. Meidän piirustus Sasuke Uchiha on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Naruto että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Sasuke Uchiha sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Naruto eniten maalatut sivut

Naruto Kasvot
6
6 / 10 - 110 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos pidät Naruto, nyt voit värittää verkossa Naruto Uzumaki, nuori ja röyhkeä ninja Piilotettu Lehti Villagen. Hänen ninja sijoitus on Genin, ja on vastuussa ottaa tehtäviä eri tasoja. Askel askeleelta, Naruto voimistuu ja oppii uusia tekniikoita, kuten varjo klooneista tai Rasengan, hänen voimakkain hyökkäys, oppineet Jiraiya. Naruto on Masashi Kishimoton kirjoittama ja piirtämä jap ...

Kakashi Hatake
7
7 / 10 - 91 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Oletko hyvä seuraaja animesarja Naruto? Tulet varmasti tunnistaa merkistä, joka esiintyy tässä piirustuksessa. Tämä on Kakashi Hatake, jota kutsutaan myös Kakashi sensei by Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha ja Sakura Haruno, koska hän on mestari jäsenten Team 7. Tässä piirustuksessa Kakashi näkyy etualalla, muotokuva, että sinun täytyy väri kuin haluat tehdä täysin valmis. Tämä Joni ...

Itachi Uchiha
7
7 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri verkossa Uchiha Itachi, vanhempi veli Sasuke Uchiha, S listalla rikollisjärjestö Akatsuki. Tämä piirustus on lapsellinen versio Itachi. Jos pidät Akatsuki klaanin jäsenet, nyt voit väri yksi sen jäsenistä, Itachi. Sasuke aina menossa takana voittaa Itachi.