ALT DE LA IMAGEN

George Pig

Peppa Pig värityskuvia

George Pig

George Pig

George Pig väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

George Possu on pikkuveli Peppa Pig. Se on yksi merkkiä piirrossarjan lapsille Peppa Pig. Poika on 4 vuotta vanha ja rakastaa leikkiä hänen vanhempi sisarensa. Hän ei halua puhua paljon ja aina kantaa hänen leluja hänen kanssaan. Kun se tekee niin vain hän huutaa viisi sekuntia. Se on eksentrinen luonne pienin perheen.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2231 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
George Pig
Väritys Sivu George Pig

George kuluu sininen paita. Se on vaaleanpunainen iho ja pieni vaaleanpunainen kihara häntä. Hänen neljäs syntymäpäivä, hän on yllään selkeä tummansininen paita, vihreä dinosaurus. Hänen ensimmäinen sana oli dinosaurus, koska ne ovat niiden suosikki eläimiä.

Katsotaanpa maali George Pig väritys sivu Pidätkö Peppa Pig väritys sivut? Tämä on kuva George Pig väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi George Pig väritys sivu Peppa Pig. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten George Pig väritys sivu on Suomi ja liittyy Peppa Pig. Meidän piirustus George Pig on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Peppa Pig että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus George Pig sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Peppa Pig eniten maalatut sivut

Peppa Pig
6
6 / 10 - 25 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä hahmo on Peppa sika, joka on päähenkilö tämän piirrossarjan. Tämä on erittäin iloinen ja ystävällinen hahmo, joka on aina auttaa toisia ratkaisemaan ongelmia heillä on. Kuten näette, tyyli näiden piirustusten on melko lapsellinen, ja kiitos, että lapset ja kaikenikäisille voi olla hauskaa väritys lempihahmojaan ilman suurempia vaikeuksia.

Rebecca Rabbit
5
5 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä suloinen pupu on Rebecca, yksi ystäviä Peppa, ja hän asuu vanhempiensa ja pikkuveljensä Richard. Hän on myös tunnettu Rebecca Kanit, ja näyttää usein perheensä kanssa joissakin jaksot, puhu Peppa. Hän on valkoinen takki, ja hänen paitansa on vaaleansininen, mutta voit käyttää värejä, jotka haluat luoda eri kuvaa tämän merkin sarjassa Peppa Pig.

Zoe Zebra
2
2 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tunnetuin Zoe ominaisuus on sen iho, joka on mustaa ja valkoista raitaa, joka on hyvin tyypillistä seeproja. Zoe mekko on vaaleanpunainen. Hän on yksi ystäviä Peppa Possu, ja on kaksi nuorempaa sisarta ja Zaza Zuzu puhelut, jotka ovat kaksoset. Hänen suosikki lelu on täytetty apina. Pedro Pony rakastaa häntä, koska hän uskoo hän on hyvin viehättävä.