ALT DE LA IMAGEN

Kapteeni Koukku

Peter Pan värityskuvia

Kapteeni Koukku

Kapteeni Koukku

Kapteeni Koukku väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä väritys sivu, näemme Kapteeni Koukku, vannonut vihollinen Peter Pan, katsellen veden soutuvene. Hän on varmasti etsii toista hänen vihollisensa, krokotiili, joka söi käsi joka Koukku puuttuu ja että yhä jahtaa häntä syömään hänet. Kapteeni Koukku pelkää kellot, koska hän ei kestä pass aikaa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7278 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 4.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kapteeni Koukku
Väritys Sivu Kapteeni Koukku

Kapteeni Koukku väritys sivu. Voit nyt väri Koukku verkossa tai voit tulostaa piirustuksen paperille ja väritä se väriliidut ja tussit. Kun väritys sivu on valmis, voit ripustaa sen seinälle kaikkien nähtäväksi, kuinka suuri olet värillinen Kapteeni James Koukku.

Katsotaanpa maali Kapteeni Koukku väritys sivu Pidätkö Peter Pan väritys sivut? Tämä on kuva Kapteeni Koukku väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kapteeni Koukku väritys sivu Peter Pan. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kapteeni Koukku väritys sivu on Suomi ja liittyy Peter Pan. Meidän piirustus Kapteeni Koukku on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Peter Pan että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kapteeni Koukku sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Peter Pan eniten maalatut sivut

Helinä-Keiju
5
5 / 10 - 37 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Helinä-Keiju keiju, jotka voimme nähdä tässä tulostussivun, on keiju, joka aina menee Peter Pan kaikissa hänen seikkailuja. Hän on hänen paras ystävänsä, ja siksi joskus hän saa kateellinen, koska Wendy, ja suuttuu Peter Pan, vaikka hän rauhoittuu, kun hän tajuaa, että hän on joku erittäin tärkeää Peter. Väri Helinä-Keiju verkossa väri pidät eniten, ja antaa hänelle ja hä ...

Tick-Tak Krokotiili
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Krokotiili, että näet tässä piirustuksessa sivu on Tick-tak, krokotiili joka söi käsi Kapteeni Koukku puuttuu, kun hän oli tilalla kello, mikä sen nimi. Siksi aina mennä lähellekään krokotiili kuulet Rastin kellon, ja siksi Kapteeni Koukku vihaa kellot. Vaikka hänen väri on vihreä, voit väri Tick-tak väri pidät eniten.

Peter Pan Vastaan ​​Koukku
5
5 / 10 - 18 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Peter Pan on poika, joka ei koskaan halua kasvaa ja hänen suurin vihollinen on Kapteeni Koukku, kapteeni merirosvolaiva Mikä-mikä-maahan, jossa he molemmat asuvat. Ne ovat kuolevaisia ​​vihollisia, ja aina taistelevat, mutta Peter Pan voittaa aina merirosvo. Peter Pan voi lentää keijupölyä joten tässä kuvassa Peter Pan on ilmassa, kun hän hyökkää kapteeni Koukku.