ALT DE LA IMAGEN

Koukku, Peter Pan

Peter Pan värityskuvia

Koukku, Peter Pan

Koukku, Peter Pan

Koukku, Peter Pan väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Väri paha Kapteeni Koukku, Peter Pan pahin vihollinen. Koukku on paha merirosvo, joka kulkee aina mukanasi kaikkialle mister Smee. Ja mitä hän pelkää eniten on Tick-tak krokotiili, lukuun ottamatta hänen kellon fobia. Nyt voit värittää Koukku kuin haluat eniten, ja voit myös tulostaa sen paperille koristella mitä haluat jälkeen väritys itse.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7494 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 4.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 38 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Koukku, Peter Pan
Väritys Sivu Koukku, Peter Pan

Väritys sivu Kapteeni Koukku, roisto Disney-elokuva Peter Pan, jossa kieltäytyy kasvaa ja elää paljon seikkailuja Neverland vieressä Wendy ja hänen veljensä. Jos pidät Peter Pan elokuva, olet varmasti rakastaa väritys sivut.

Katsotaanpa maali Koukku, Peter Pan väritys sivu Pidätkö Peter Pan väritys sivut? Tämä on kuva Koukku, Peter Pan väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Koukku, Peter Pan väritys sivu Peter Pan. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Koukku, Peter Pan väritys sivu on Suomi ja liittyy Peter Pan. Meidän piirustus Koukku, Peter Pan on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Peter Pan että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Koukku, Peter Pan sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Peter Pan eniten maalatut sivut

Helinä-Keiju
5
5 / 10 - 37 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Helinä-Keiju keiju, jotka voimme nähdä tässä tulostussivun, on keiju, joka aina menee Peter Pan kaikissa hänen seikkailuja. Hän on hänen paras ystävänsä, ja siksi joskus hän saa kateellinen, koska Wendy, ja suuttuu Peter Pan, vaikka hän rauhoittuu, kun hän tajuaa, että hän on joku erittäin tärkeää Peter. Väri Helinä-Keiju verkossa väri pidät eniten, ja antaa hänelle ja hä ...

Tick-Tak Krokotiili
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Krokotiili, että näet tässä piirustuksessa sivu on Tick-tak, krokotiili joka söi käsi Kapteeni Koukku puuttuu, kun hän oli tilalla kello, mikä sen nimi. Siksi aina mennä lähellekään krokotiili kuulet Rastin kellon, ja siksi Kapteeni Koukku vihaa kellot. Vaikka hänen väri on vihreä, voit väri Tick-tak väri pidät eniten.

Peter Pan Vastaan ​​Koukku
5
5 / 10 - 18 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Peter Pan on poika, joka ei koskaan halua kasvaa ja hänen suurin vihollinen on Kapteeni Koukku, kapteeni merirosvolaiva Mikä-mikä-maahan, jossa he molemmat asuvat. Ne ovat kuolevaisia ​​vihollisia, ja aina taistelevat, mutta Peter Pan voittaa aina merirosvo. Peter Pan voi lentää keijupölyä joten tässä kuvassa Peter Pan on ilmassa, kun hän hyökkää kapteeni Koukku.