ALT DE LA IMAGEN

Koukku ja Smee Tiger Lily

Peter Pan värityskuvia

Koukku ja Smee Tiger Lily

Koukku ja Smee Tiger Lily

Koukku ja Smee Tiger Lily väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä väritys piirustus näet Kapteeni Koukku, apunaan Smee, kidnappaukset Tiger Lily, tytär intiaanipäällikkö. Merirosvot ovat siepattu Tigrilla ansaan Peter Pan, ja hänet kiinni, kun hän tulee pelastamaan hänet. Will Koukku ja Smee hallita kaapata Peter Pan ja löivät häntä? Sinun täytyy katsoa Disney elokuva Peter Pan löytää se.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5356 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 4.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Koukku ja Smee Tiger Lily
Väritys Sivu Koukku ja Smee Tiger Lily

Väritys sivu Kapteeni Koukku ja Smee soutu vene Tiger Lily. Peter Pan on tullut vapauttaa tytär intiaanipäällikkö ja kukistaa merirosvot.

Katsotaanpa maali Koukku ja Smee Tiger Lily väritys sivu Pidätkö Peter Pan väritys sivut? Tämä on kuva Koukku ja Smee Tiger Lily väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Koukku ja Smee Tiger Lily väritys sivu Peter Pan. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Koukku ja Smee Tiger Lily väritys sivu on Suomi ja liittyy Peter Pan. Meidän piirustus Koukku ja Smee Tiger Lily on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Peter Pan että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Koukku ja Smee Tiger Lily sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Peter Pan eniten maalatut sivut

Tick-Tak Krokotiili
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Krokotiili, että näet tässä piirustuksessa sivu on Tick-tak, krokotiili joka söi käsi Kapteeni Koukku puuttuu, kun hän oli tilalla kello, mikä sen nimi. Siksi aina mennä lähellekään krokotiili kuulet Rastin kellon, ja siksi Kapteeni Koukku vihaa kellot. Vaikka hänen väri on vihreä, voit väri Tick-tak väri pidät eniten.

Helinä-Keiju
5
5 / 10 - 37 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Helinä-Keiju keiju, jotka voimme nähdä tässä tulostussivun, on keiju, joka aina menee Peter Pan kaikissa hänen seikkailuja. Hän on hänen paras ystävänsä, ja siksi joskus hän saa kateellinen, koska Wendy, ja suuttuu Peter Pan, vaikka hän rauhoittuu, kun hän tajuaa, että hän on joku erittäin tärkeää Peter. Väri Helinä-Keiju verkossa väri pidät eniten, ja antaa hänelle ja hä ...

Wendi, John ja Michael Lentävät
6
6 / 10 - 18 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri Darling, kolme veljestä, Wendy, John ja Michael, matkustaa Peter Pan Ei koskaan laskeutua. Voit tehdä tämän, Helinä-keiju ripottele keijukaispölyä niitä, ja ajatella jotain iloista, he saavat lentää. Peter Pan on poika, joka ei kasva, mutta kun Wendy ja hänen veljensä ovat hänen kanssaan, ja Peter pyysi heitä jäämään koskaan maa ikuisesti, Darling päättää palata, koska ...