ALT DE LA IMAGEN

Peter Pan Vastaan ​​Koukku

Peter Pan värityskuvia

Peter Pan Vastaan ​​Koukku

Peter Pan Vastaan ​​Koukku

Peter Pan Vastaan ​​Koukku väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Peter Pan on poika, joka ei koskaan halua kasvaa ja hänen suurin vihollinen on Kapteeni Koukku, kapteeni merirosvolaiva Mikä-mikä-maahan, jossa he molemmat asuvat. Ne ovat kuolevaisia ​​vihollisia, ja aina taistelevat, mutta Peter Pan voittaa aina merirosvo. Peter Pan voi lentää keijupölyä joten tässä kuvassa Peter Pan on ilmassa, kun hän hyökkää kapteeni Koukku.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6463 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 17 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Peter Pan Vastaan ​​Koukku
Väritys Sivu Peter Pan Vastaan ​​Koukku

Peter Pan katkaisi Kapteeni Koukku käsi taistella miekka ja hän ruokki krokotiili, nyt pyritään kapteeni Koukku syödä loput. Puute käsin on mitä sai heidät laittaa koukun paikka joka antoi nimen merkin.

Katsotaanpa maali Peter Pan Vastaan ​​Koukku väritys sivu Pidätkö Peter Pan väritys sivut? Tämä on kuva Peter Pan Vastaan ​​Koukku väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Peter Pan Vastaan ​​Koukku väritys sivu Peter Pan. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Peter Pan Vastaan ​​Koukku väritys sivu on Suomi ja liittyy Peter Pan. Meidän piirustus Peter Pan Vastaan ​​Koukku on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Peter Pan että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Peter Pan Vastaan ​​Koukku sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Peter Pan eniten maalatut sivut

Tick-Tak Krokotiili
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Krokotiili, että näet tässä piirustuksessa sivu on Tick-tak, krokotiili joka söi käsi Kapteeni Koukku puuttuu, kun hän oli tilalla kello, mikä sen nimi. Siksi aina mennä lähellekään krokotiili kuulet Rastin kellon, ja siksi Kapteeni Koukku vihaa kellot. Vaikka hänen väri on vihreä, voit väri Tick-tak väri pidät eniten.

Helinä-Keiju
5
5 / 10 - 37 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Helinä-Keiju keiju, jotka voimme nähdä tässä tulostussivun, on keiju, joka aina menee Peter Pan kaikissa hänen seikkailuja. Hän on hänen paras ystävänsä, ja siksi joskus hän saa kateellinen, koska Wendy, ja suuttuu Peter Pan, vaikka hän rauhoittuu, kun hän tajuaa, että hän on joku erittäin tärkeää Peter. Väri Helinä-Keiju verkossa väri pidät eniten, ja antaa hänelle ja hä ...

Wendi, John ja Michael Lentävät
6
6 / 10 - 18 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri Darling, kolme veljestä, Wendy, John ja Michael, matkustaa Peter Pan Ei koskaan laskeutua. Voit tehdä tämän, Helinä-keiju ripottele keijukaispölyä niitä, ja ajatella jotain iloista, he saavat lentää. Peter Pan on poika, joka ei kasva, mutta kun Wendy ja hänen veljensä ovat hänen kanssaan, ja Peter pyysi heitä jäämään koskaan maa ikuisesti, Darling päättää palata, koska ...