ALT DE LA IMAGEN

Tick-Tak Krokotiili

Peter Pan värityskuvia

Tick-Tak Krokotiili

Tick-Tak Krokotiili

Tick-Tak Krokotiili väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Krokotiili, että näet tässä piirustuksessa sivu on Tick-tak, krokotiili joka söi käsi Kapteeni Koukku puuttuu, kun hän oli tilalla kello, mikä sen nimi. Siksi aina mennä lähellekään krokotiili kuulet Rastin kellon, ja siksi Kapteeni Koukku vihaa kellot. Vaikka hänen väri on vihreä, voit väri Tick-tak väri pidät eniten.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8512 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 15 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Tick-Tak Krokotiili
Väritys Sivu Tick-Tak Krokotiili

Väritys sivu Tick-tak, krokotiili, että aina jahtaa alas Kapteeni Koukku syödä hänet, koska hän on jo yrittänyt kätensä takia Peter Pan, ja nyt se rakastaa miten hän maistuu. Ovat hauskaa väritys tästä ja muista merkkiä Peter Pan elokuva, Walt Disney klassikko. Voit myös käyttää näiden väriaineiden piirustukset tulostaa ne ja väriä ne paperille.

Katsotaanpa maali Tick-Tak Krokotiili väritys sivu Pidätkö Peter Pan väritys sivut? Tämä on kuva Tick-Tak Krokotiili väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Tick-Tak Krokotiili väritys sivu Peter Pan. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Tick-Tak Krokotiili väritys sivu on Suomi ja liittyy Peter Pan. Meidän piirustus Tick-Tak Krokotiili on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Peter Pan että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Tick-Tak Krokotiili sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Peter Pan eniten maalatut sivut

Helinä-Keiju
5
5 / 10 - 37 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Helinä-Keiju keiju, jotka voimme nähdä tässä tulostussivun, on keiju, joka aina menee Peter Pan kaikissa hänen seikkailuja. Hän on hänen paras ystävänsä, ja siksi joskus hän saa kateellinen, koska Wendy, ja suuttuu Peter Pan, vaikka hän rauhoittuu, kun hän tajuaa, että hän on joku erittäin tärkeää Peter. Väri Helinä-Keiju verkossa väri pidät eniten, ja antaa hänelle ja hä ...

Peter Pan Vastaan ​​Koukku
5
5 / 10 - 18 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Peter Pan on poika, joka ei koskaan halua kasvaa ja hänen suurin vihollinen on Kapteeni Koukku, kapteeni merirosvolaiva Mikä-mikä-maahan, jossa he molemmat asuvat. Ne ovat kuolevaisia ​​vihollisia, ja aina taistelevat, mutta Peter Pan voittaa aina merirosvo. Peter Pan voi lentää keijupölyä joten tässä kuvassa Peter Pan on ilmassa, kun hän hyökkää kapteeni Koukku.

Peter Pan
6
6 / 10 - 10 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Peter Pan on poika, joka ei kasva, ei halua tulla enemmän tai aikuinen, joten asuvat Mikä-mikä-maahan, jossa ei vanhempia. Peter Pan on johtaja lapsiryhmän kutsutaan menetti noys ja hän on vastuussa enemmän lapsia mennä Lontooseen, koska tämä piirros, joka on ikkunan poimia Wendy ja hänen veljensä.