ALT DE LA IMAGEN

Wendi, John ja Michael Lentävät

Peter Pan värityskuvia

Wendi, John ja Michael Lentävät

Wendi, John ja Michael Lentävät

Wendi, John ja Michael Lentävät väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Väri Darling, kolme veljestä, Wendy, John ja Michael, matkustaa Peter Pan Ei koskaan laskeutua. Voit tehdä tämän, Helinä-keiju ripottele keijukaispölyä niitä, ja ajatella jotain iloista, he saavat lentää. Peter Pan on poika, joka ei kasva, mutta kun Wendy ja hänen veljensä ovat hänen kanssaan, ja Peter pyysi heitä jäämään koskaan maa ikuisesti, Darling päättää palata, koska he haluavat elää asetelmia.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7551 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 19 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Wendi, John ja Michael Lentävät
Väritys Sivu Wendi, John ja Michael Lentävät

Väritys sivu Wendy Darling veljiensä kanssa, John ja Michael. Kolme veljestä lentävät koskaan laskeutua seurata Peter Pan suuri seikkailu, joka täyttää Lost Boys, merirosvot, intiaanit ja merenneitoja.

Katsotaanpa maali Wendi, John ja Michael Lentävät väritys sivu Pidätkö Peter Pan väritys sivut? Tämä on kuva Wendi, John ja Michael Lentävät väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Wendi, John ja Michael Lentävät väritys sivu Peter Pan. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Wendi, John ja Michael Lentävät väritys sivu on Suomi ja liittyy Peter Pan. Meidän piirustus Wendi, John ja Michael Lentävät on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Peter Pan että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Wendi, John ja Michael Lentävät sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Peter Pan eniten maalatut sivut

Helinä-Keiju
5
5 / 10 - 37 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Helinä-Keiju keiju, jotka voimme nähdä tässä tulostussivun, on keiju, joka aina menee Peter Pan kaikissa hänen seikkailuja. Hän on hänen paras ystävänsä, ja siksi joskus hän saa kateellinen, koska Wendy, ja suuttuu Peter Pan, vaikka hän rauhoittuu, kun hän tajuaa, että hän on joku erittäin tärkeää Peter. Väri Helinä-Keiju verkossa väri pidät eniten, ja antaa hänelle ja hä ...

Tick-Tak Krokotiili
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Krokotiili, että näet tässä piirustuksessa sivu on Tick-tak, krokotiili joka söi käsi Kapteeni Koukku puuttuu, kun hän oli tilalla kello, mikä sen nimi. Siksi aina mennä lähellekään krokotiili kuulet Rastin kellon, ja siksi Kapteeni Koukku vihaa kellot. Vaikka hänen väri on vihreä, voit väri Tick-tak väri pidät eniten.

Peter Pan Vastaan ​​Koukku
5
5 / 10 - 18 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Peter Pan on poika, joka ei koskaan halua kasvaa ja hänen suurin vihollinen on Kapteeni Koukku, kapteeni merirosvolaiva Mikä-mikä-maahan, jossa he molemmat asuvat. Ne ovat kuolevaisia ​​vihollisia, ja aina taistelevat, mutta Peter Pan voittaa aina merirosvo. Peter Pan voi lentää keijupölyä joten tässä kuvassa Peter Pan on ilmassa, kun hän hyökkää kapteeni Koukku.