ALT DE LA IMAGEN

Delphox

Pokémon värityskuvia

Delphox

Delphox

Delphox väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos pidät pelaa uusia pelejä Pokémon Y ja Pokémon X, tässä me tuomme teille Delphox. Tämä Pokémon on kolmas kehitys Fennekin, yksi kolmesta käynnistin Pokémon. Ominaisuus värit Delphox ovat keltainen, punainen ja oranssi. Tämä johtuu siitä, että tulipalo tyyppi Pokémon, mutta se on myös psyykkinen tyyppi. Tämä luonne Pokémon animesarja kuuluu kuudennen sukupolven ja perustuu kettu. Niistä Delphox tehokkain hyökkäykset ovat mystisiä tulipalon tai tulipalon blast, jotka ovat palo tyyppi, tai tulevia näkö ja maaginen huoneessa, jotka ovat psyykkinen tyyppiä. Jos tämä on ensimmäinen Pokémon te valitsisitte, älä epäröi värittää oman versio tästä väritys sivuilta Delphox.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7060 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Delphox
Väritys Sivu Delphox

Väri Delphox kuin haluat, kolmannen kehitys Fennekin ja Braixen Pokémon X ja Y.

Katsotaanpa maali Delphox väritys sivu Pidätkö Pokémon väritys sivut? Tämä on kuva Delphox väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Delphox väritys sivu Pokémon. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Delphox väritys sivu on Suomi ja liittyy Pokémon. Meidän piirustus Delphox on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Pokémon että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Delphox sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Pokémon eniten maalatut sivut

Pikachu
5
5 / 10 - 240 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri verkossa Pikachu, erottamattomat Ash Pokemon. Koska Ash Ketchum aloitti matkansa päässä Pallet Town, Pikachu aina hänen mukanaan ympäri maailmaa, päin yhdessä paras Pokemon kouluttajat, jopa voittaa Pokemon liiga. Nyt voit väri kuin haluat Pikachu, voit jopa tulostaa sen. Nauti Pikachu väritys sivu. Pikachu on yksi kuvitteellisista Pokémon-lajeista Satoshi Tajirin luomassa ...

Yveltal
7
7 / 10 - 137 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Faneille maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Yveltal, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon Y, joka tulee ulos ensi Pokémon X kannettava konsoli Nintendo 3DS. Nyt voit värittää Yveltal kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.

Xerneas
7
7 / 10 - 121 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos olet hyvä fani maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Xerneas, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon X, joka tulee ulos ensi Pokémon Y kannettava konsoli Nintendo 3DS. Voit nyt väri Xerneas kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.