ALT DE LA IMAGEN

Leafeon

Pokémon värityskuvia

Leafeon

Leafeon

Leafeon väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos pidät Pokemon, voit nyt värittää tämä piirustus Leafeon, joka on yksi kahdeksasta mahdollisen kehityksen Eevee laitoksen tyyppi. Tämä Pokemon on vastine Glaceon, joka on jään tyyppi. Olet varmasti rakastaa kaikkia eri kehityskulut Eevee, joten voit nyt väri Lafeon verkossa tai käyttää sitä tulostus piirustus ja väri sen paperille käyttämällä omia värikynät.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8246 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 57 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Leafeon
Väritys Sivu Leafeon

Väritys sivu Leafeon, kasvi tyyppi Pokemon, että kehittyy Eevee keinoin sammal kiven. Leafeon on Pokémon neljännen sukupolven Sinnoh että voit nyt värittää verkossa tai paperilla väreillä, että pidät eniten. Se on # 470 Kansallisen liigan ja # 169 Sinnoh League.

Katsotaanpa maali Leafeon väritys sivu Pidätkö Pokémon väritys sivut? Tämä on kuva Leafeon väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Leafeon väritys sivu Pokémon. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Leafeon väritys sivu on Suomi ja liittyy Pokémon. Meidän piirustus Leafeon on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Pokémon että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Leafeon sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Pokémon eniten maalatut sivut

Pikachu
5
5 / 10 - 240 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri verkossa Pikachu, erottamattomat Ash Pokemon. Koska Ash Ketchum aloitti matkansa päässä Pallet Town, Pikachu aina hänen mukanaan ympäri maailmaa, päin yhdessä paras Pokemon kouluttajat, jopa voittaa Pokemon liiga. Nyt voit väri kuin haluat Pikachu, voit jopa tulostaa sen. Nauti Pikachu väritys sivu. Pikachu on yksi kuvitteellisista Pokémon-lajeista Satoshi Tajirin luomassa ...

Yveltal
7
7 / 10 - 137 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Faneille maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Yveltal, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon Y, joka tulee ulos ensi Pokémon X kannettava konsoli Nintendo 3DS. Nyt voit värittää Yveltal kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.

Xerneas
7
7 / 10 - 121 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos olet hyvä fani maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Xerneas, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon X, joka tulee ulos ensi Pokémon Y kannettava konsoli Nintendo 3DS. Voit nyt väri Xerneas kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.