ALT DE LA IMAGEN

Palkia

Pokémon värityskuvia

Palkia

Palkia

Palkia väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nyt voit väri Palkia verkossa, legendaarinen Pokemon Neljäs sukupolvi, asettaa Sinnoh. Palkia on vettä ja lohikäärme tyyppi Pokemon, joka ohjaa ja suojaa tilaa, ja on vannonut vihollinen Dialga. Tämän piirustus Palkia sinut väritys päähenkilö Pokemon helmi, yksi osa lohikäärme trio vieressä Dialga ja Giratina.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8135 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 19 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Palkia
Väritys Sivu Palkia

Väritys sivu Palkia, suuri lohikäärme ja lämmitys Pokemon, joka näkyy kannessa Pokemon helmi peli. Palkia on Pokemon # 484 kansallinen liiga, ja # 150 Sinnoh liigassa. Sen nimi tulee japanilainen termi Paru (helmi).

Katsotaanpa maali Palkia väritys sivu Pidätkö Pokémon väritys sivut? Tämä on kuva Palkia väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Palkia väritys sivu Pokémon. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Palkia väritys sivu on Suomi ja liittyy Pokémon. Meidän piirustus Palkia on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Pokémon että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Palkia sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Pokémon eniten maalatut sivut

Pikachu
5
5 / 10 - 240 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri verkossa Pikachu, erottamattomat Ash Pokemon. Koska Ash Ketchum aloitti matkansa päässä Pallet Town, Pikachu aina hänen mukanaan ympäri maailmaa, päin yhdessä paras Pokemon kouluttajat, jopa voittaa Pokemon liiga. Nyt voit väri kuin haluat Pikachu, voit jopa tulostaa sen. Nauti Pikachu väritys sivu. Pikachu on yksi kuvitteellisista Pokémon-lajeista Satoshi Tajirin luomassa ...

Yveltal
7
7 / 10 - 137 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Faneille maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Yveltal, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon Y, joka tulee ulos ensi Pokémon X kannettava konsoli Nintendo 3DS. Nyt voit värittää Yveltal kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.

Xerneas
7
7 / 10 - 121 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos olet hyvä fani maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Xerneas, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon X, joka tulee ulos ensi Pokémon Y kannettava konsoli Nintendo 3DS. Voit nyt väri Xerneas kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.