ALT DE LA IMAGEN

Megazord Samurai

Power Ranger Super Samurai värityskuvia

Megazord Samurai

Megazord Samurai

Megazord Samurai väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä jättimäinen robotti on Megazord Samurai, Giant Robot, että Power Rangers Samurai käyttää torjumaan kaikkein voimakkaita vihollisia. Tämän piirustuksen voit väri kaikki eri osat Megazord, joka on valmistettu kahdesta eri Zords of Rangers. Osa rinnassa on punainen leijona Zord, jalat ovat Blue Dragon Zord ja vihreä karhu Zord, ja aseet ovat vaaleanpunainen kilpikonna Zord ja keltainen apina Zord.Suuri robotti samurai katana että y ou voi värin pidät eniten luoda piirrosten viileitä värejä, onko maalaamalla piirustuksessa verkossa tai tulostaa Megazord värittää sen paperille oman väriliidut, tussit tai akvarelleja.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 14324 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 212 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Megazord Samurai
Väritys Sivu Megazord Samurai

Megazord, tässä tapauksessa Samurai, on mecha tyyppinen robotti, joka on valmistettu useista eri robotteja kutsutaan Zords, jotka johtavat muutosta kaikki osat, jotka kuuluvat Giant Robot, jossa Power Rangers Samurai ovat, torjua niiden vihollisia, kun ne kasvavat kooltaan ja muuttuvat jättimäinen uhkia. Kaikissa saagat tv-sarja Power Rangers, heillä on ollut paljon esiintymisiä yhteistä, kuten väliintulon Zords ja Megazord, joka muuttaa riippuen vuodenajasta tai aikakauden sarjan kohdata hirviöitä kriittinen hetki taistelu, joka oli, kun he koko kasvoi muuttua jättiläisiä, tyyliin hirviöitä kuin Godzilla tai Gigan, jotkut japanilaiset hirviöitä valtavia ulottuvuuksia, jotka kiersi tuhota kaupunkeja, joskus tietämättään, niiden yhteenottoja. Power Rangers-sarjan innoittamana Super Sentai, jotka ovat Japani sarja, jossa joukko nuoria poikia mekko kypärät ja värillinen univormut taistella pahaa yhdessä aseita, torjua ajoneuvojen ja robotit eläinhahmot jotka auttoivat heitä voittaa pahan vihollisia ja hirviöitä, jotka he joutuivat kohtaamaan jokainen seikkailuja.

Katsotaanpa maali Megazord Samurai väritys sivu Pidätkö Power Ranger Super Samurai väritys sivut? Tämä on kuva Megazord Samurai väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Megazord Samurai väritys sivu Power Ranger Super Samurai. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Megazord Samurai väritys sivu on Suomi ja liittyy Power Ranger Super Samurai. Meidän piirustus Megazord Samurai on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Power Ranger Super Samurai että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Megazord Samurai sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Power Ranger Super Samurai eniten maalatut sivut

Power Rangers Super Samurai
5
5 / 10 - 528 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nämä ovat kypärät Power Rangers Super Samurai jotta voit väri Power Rangers kanssa niiden värejä. Pystytkö tunnistamaan jonka kypärä on kenen?Sininen väri on Kevin, Mia on vaaleanpunainen ranger, punainen kypärä menee Jayden, vihreää Mike, ja keltainen väri on Emily. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, kultainen ranger kanssa musta kypärä on Antonio.

Jayden, Punainen Ranger
5
5 / 10 - 350 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jayden, punainen Ranger Power Rangers Super Samurai tulee meidän web-sivun jossa tämä väritys sivu värittää verkossa. Elementti punainen Power Ranger on tulta ja hänen Zord eläin on leijona. Mennä Jayden ja Power Rangers Samurai niiden seikkailuja ja sisustaa huoneesi punainen ranger ja hänen piirustuksia, myös kansiot, muistikirjat tai mitään muuta haluat.

Power Rangers Samurai
7
7 / 10 - 225 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nämä kuusi naamioituneet Kostajat ovat Power Rangers Samurai, pukeutunut niiden torjumiseksi univormut.Konsernin osia ovat punainen Ranger, Jayden Shiba, sinisen, Kevin, vihreä Ranger, Mike, kaksi tyttö Rangers, Emily kanssa väri keltainen ja Mia Watanabe kanssa pinkki ja upea ja legendaarinen kultainen Ranger, Antonio García. Heidän Zord robotit ovat vastaavasti leijona, lohikäärme, karh ...