ALT DE LA IMAGEN

Keuhkot

Ruumiinosat värityskuvia

Keuhkot

Keuhkot

Keuhkot väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nämä suuret elinten ihmiskehon ovat tärkein osa hengityselimiä. Keuhkot ovat vastuussa absorboivat happi, jota hengitämme matkustaa meidän veren kautta väyliä. Jokainen keuhko on kiinnitetty muihin joita henkitorven ja oksat näet kutsutaan keuhkoputkien. Lopussa kunkin keuhkoputken ovat keuhkoputkia, joka päättyy rauhanen nimeltään keuhkorakkuloihin. Keuhkorakkuloihin, happi kulkee ilmaa vereen ja kulkua hiilidioksidia verestä ilmaan. Suojella tätä joukkoa elinten, ihmiskeho on rintakehään tai rinnassa, jotka ovat listasto liitetty yhteen selkärangan (takana) ja rintalastan (etu). Keuhko on ihmiskehon suurin elin. Oikea keuhko on suurempi kuin vasen, koska tilaa, jossa sydän.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6583 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Keuhkot
Väritys Sivu Keuhkot

Tämän piirustuksen väritys keuhkot opit elinten hengityselimiä.

Katsotaanpa maali Keuhkot väritys sivu Pidätkö Ruumiinosat väritys sivut? Tämä on kuva Keuhkot väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Keuhkot väritys sivu Ruumiinosat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Keuhkot väritys sivu on Suomi ja liittyy Ruumiinosat. Meidän piirustus Keuhkot on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Ruumiinosat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Keuhkot sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Ruumiinosat eniten maalatut sivut

Ihmiskeho
4
4 / 10 - 59 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Voit nyt värittämistä väritys sivu ihmiskehon, tai voit myös käyttää tätä piirustusta tulostaa sen ulos tulostimesta, väri se ja kirjoita eri kehon osiin, että jokainen nuoli. Oppiminen ihmisruumiin osia voi olla hauskaa! Voit osoittaa lihaksia, luita, elimiä ruoansulatuskanavan ja ykköset hengityselimiä.

Käsi
5
5 / 10 - 26 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämän väritys sivu opit osat käsin. Katsos, käsi on palmu, joka on auki, ja jättää viisi sormea​​. Peukalo on eri suuntaan kuin muut neljä sormea ​​(indeksi, keskimmäinen, rengas ja pikkusormi) ja palvelee meitä, jotta voimme poimia esineitä ja käyttää kaikenlaisia ​​työkaluja.

Jalka
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Opi osat ihmiskehon väritys jalka, joka on kolmas segmentti alaraajojen, joka niveltyy reiteen jonka polvi ja niveltyy jalka läpi nilkan. Vuonna puhekieltä, jalat kutsutaan täydellinen alaraajojen. Jalat voi suorittaa monia toimintoja, kuten kävely, juoksu tai hyppäämällä. Väri tällä osuudella ja oppia tärkeimmät osat samalla hauskaa.