ALT DE LA IMAGEN

Maggie Simpson

Simpsonit värityskuvia

Maggie Simpson

Maggie Simpson

Maggie Simpson väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Maggie Simpson, pienin jäsen Simpsonit perheen mukana tätä piirustusta väriä, joka näyttää pikku tyttö Bobo, nallekarhu herra Burns lapsuudesta. Näemme myös Maggie hänen uskollinen tutti, halailemassa nallekarhu. Nyt voit väri Maggie Simpson väreillä haluat, ja jos haluat tuloksen voit tulostaa sen sisustaa mitä haluat.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6834 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 19 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Maggie Simpson
Väritys Sivu Maggie Simpson

Väritys Maggie Simpson, nuorin tytär Simpsonit perheen. Maggie on nuorempi sisar Bart ja Lisa, tytär Marge ja Homer. Color Maggie kanssa värit haluat.

Katsotaanpa maali Maggie Simpson väritys sivu Pidätkö Simpsonit väritys sivut? Tämä on kuva Maggie Simpson väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Maggie Simpson väritys sivu Simpsonit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Maggie Simpson väritys sivu on Suomi ja liittyy Simpsonit. Meidän piirustus Maggie Simpson on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Simpsonit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Maggie Simpson sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Simpsonit eniten maalatut sivut

Bart Simpson
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart Simpson on päähenkilö animaatiosarja Simpsonit. Bart Simpson on roisto, ilkikurinen lapsi, joka joutuu vaikeuksiin, piittaamatta vanhempien piittaamatta opettajat, jotka eivät opiskele, et tekee hänen kotitehtävänsä ... Bart Simpson mutta aina on hyvä sydän ja aina päätyy tekemään hyvää toisille.

Bart
5
5 / 10 - 38 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart, jotka voimme nähdä tässä kuvassa hyvin luottavainen asenne, on yksi eniten rakasti merkkiä Simpsonit-sarjan ohella Homer. Sinulla on nyt mahdollisuus muuttaa hänen asu ja antaa hänelle tyyliä haluat, ja muuttaa tyypillisiä värejä, että olemme tottuneet se häntä, jotka ovat oranssi ja sininen, mutta voit myös värittää häntä perinteisiä värejä. Kuin haluat! Vaikka hän n ...

Simpsonit Perhe
6
6 / 10 - 41 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä piirros on omistettu kaikille niille faneille animaatiosarja Simpsonit, jossa viisi perheenjäsenet näyttävät. Voimme nähdä, kuinka Homer Simpson, joka on isä, on keskellä, ja on hänen kolmen lapsensa kiipesi hänen päälleen, Maggie päähän, Bart tarttumalla hänen vatsaan ja Lisa ahne selässään. Takaapäin, Marge Simpson huomauttaa herttainen kohtaus, ja vaikka he elävät u ...