ALT DE LA IMAGEN

Viikinkilaiva

Veneet värityskuvia

Viikinkilaiva

Viikinkilaiva

Viikinkilaiva väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä vaikuttava piirustus on Viking alus, ja ne tunnetaan myös pitkäveneellä tai pitkävene, ja ovat veneet Pohjoismaiden kaupungeissa käytetään kuten skandinaavit, saksit tai viikingit niiden taisteluja merelle tai rannoilla. On pyöräily veneet, se oli hyvin tavallista käyttää lohikäärme keulakuva, joka antoi veneen ulkonäkö lohikäärme ja pelottaa viholliset pois. Purjeet olivat myös suuri ominaisuus pitkäveneellä, jotka eivät olleet vaaleat, mutta oli vauhdikas värit niin, että ne voisivat olla tunnistettavissa vihollisilleen. Jos pidät Vikings ja haluavat tuntea sama kuin yksi niistä voit pitää hauskaa väritys aluksia. Voit myös tehdä oman perheen Viking suunnittelu ja maalata sen purje aluksen.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7850 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 26 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Viikinkilaiva
Väritys Sivu Viikinkilaiva

Väritys sivu pitkäveneellä tai viking vene, jonka Pohjoismaiden kaupungeissa käytetään tekemään niiden hyökkäykset, joko rannikolla tai sisustus, koska valo rungon näiden alusten helpoksi sen kuljetus kovalle alustalle. He olivat myös veneet hyvin vähän luonnosta, joka oli helppo navigoida eri vesillä hieman syvyyttä, ja voisi uskaltautua paljon paremmin rannikolle täyden purkamisen joukkoja, joka osoittautui viking veneitä tulee hyvin voimakas sota ajoneuvo, joka nykyään pidetään jäänne. Vaikka se ei ole pakollinen ehto pitkäveneellä, paljon lopettavat keula keulakuva muotoinen lohikäärme, tästä nimi. Kaupungit, jotka käyttivät niitä useimmat olivat saksit, pohjoismaalaisten ja tietenkin viikingit.

Katsotaanpa maali Viikinkilaiva väritys sivu Pidätkö Veneet väritys sivut? Tämä on kuva Viikinkilaiva väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Viikinkilaiva väritys sivu Veneet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Viikinkilaiva väritys sivu on Suomi ja liittyy Veneet. Meidän piirustus Viikinkilaiva on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Veneet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Viikinkilaiva sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Veneet eniten maalatut sivut

Purjevene
6
6 / 10 - 24 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys purjevene piirretty yksinkertainen aivohalvauksia. Täydellinen suunnittelu lapsille, koska se on erittäin helppo väri. Pieni purjeveneitä, kuten nämä käyttävät pienkalastajien kalaan matalikko. Myös purjeveneet käytetään rentoutumiseen veneily jokien ja kanaalien paikoin.

Karavel
5
5 / 10 - 55 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Haluatko tuntea todellista valloittaja? Tämän väritys sivu karavel voit tehdä sen. Voit valita, miten maalata, ja voit myös luoda omia suunnittelu purjeet ja liput. Väritys tämä karavel suosikki värejä ja oppia eri pääosat aluksen. Ensimmäinen oppitunti: Portti jää, oikealla on oikea, takana on perä ja keula on edessä.

Sukellusven
6
6 / 10 - 22 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Haluatko pitää hauskaa tämä sukellusvene piirustuksen? Jos pidät aluksia, ja varsinkin suuret sukellusveneet, voit nyt väri verkossa tietokoneellesi tämä piirustus sukellusvene upottamalla veden alla, ja sen periskooppi tulossa ulos ylivoimainen osa aluksen matkan. Periscope on mitä kapteeni käyttämät sukellusvene nähdä, mitä on pinnalla meren ilman mennä ulos pinnan, niin että ne ...