ALT DE LA IMAGEN

Cacofonix

Astérix Gallian värityskuvia

Cacofonix

Cacofonix

Cacofonix väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Asurancetúrix on Bard tai tarinankertoja ja Gallian kylän Asterix sarjakuvia. Hän on taiteilija, joka uskoo on erittäin hyvä, mutta jokainen ajattelee se on liian huono. Hän kertoo tarinoita laulaa, mutta laulaa huonosti, saa torjua vihollisia. Kuten bardi, sen työ on laulaa juhlia, keksiä runoja tai lauluja hyödyntää asukkaiden. Koska hän laulaa hyvin huono perinne on vitsi ja solmio puu vieressä pöydän kaikissa juhliin.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 1731 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Cacofonix
Väritys Sivu Cacofonix

Bard on Gallian kylän on joutava mukana sävellyksiään. Hän asuu talossa päälle puun. Hän aina etsii yleisöä, joka haluaa heidän musiikkia ja lauluja. Se on opettaja lasten kylässä koulun. Hän on soturi ja taistelija vastaan ​​roomalaiset ja kaikki kyläläiset.

Katsotaanpa maali Cacofonix väritys sivu Pidätkö Astérix Gallian väritys sivut? Tämä on kuva Cacofonix väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Cacofonix väritys sivu Astérix Gallian. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Cacofonix väritys sivu on Suomi ja liittyy Astérix Gallian. Meidän piirustus Cacofonix on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Astérix Gallian että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Cacofonix sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Astérix Gallian eniten maalatut sivut

Akvavitix
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä piirustuksessa värittää voimme nähdä druidi Akvavitix, yksi tärkeimmistä merkkiä sarjakuvan Asterix ja Obelix. Sen merkitys on, että taikajuomaa on mitä antaa voimaa gallialaiset vastustaa Roman hyökkäystä. Tämä on pitkä, laiha mies suurella viisaudella. Useaan otteeseen, Caesarin joukot ovat siepanneet hänet löytää salaisen taikajuoman, mutta on aina onnistunut vapautt ...

Roman legioonalainen
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Viholliset gallialaiset vuonna Asterix sarjakuvat ovat roomalaiset. Roomalaiset ovat legioonalaiset, sotilaat ja poliitikot lähettämät Roomassa hänen valloitusta Gaul. Ne ovat sotilaita muista maakunnista valloitti imperiumi. Kuvassa legioonalainen sotilas yhtenäinen, kypärä, keihäs ja kilpi. Sotilas on hikoilu pelko ottaa iskujen gallialaiset.

Ihmelääke
1
1 / 10 - 1 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä viehättävä nuori tyttö on suuri ihastunut Obelix. Kun hän jätti kylässä oli vain tyttö, ja kun hän palasi, hän oli tullut nainen. Ensimmäinen ilmestyi sarjakuvan oli Asterix Legionary. Hänellä on pitkä harja vaaleat hiukset, ja kävelee seksikäs kävellä, huojuvat lonkat. Hän on myös hyvin huomaavainen tunteita Obelix ja toisinaan vaikuttaa melko kiintynyt häneen.