ALT DE LA IMAGEN

Roman legioonalainen

Astérix Gallian värityskuvia

Roman legioonalainen

Roman legioonalainen

Roman legioonalainen väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Viholliset gallialaiset vuonna Asterix sarjakuvat ovat roomalaiset. Roomalaiset ovat legioonalaiset, sotilaat ja poliitikot lähettämät Roomassa hänen valloitusta Gaul. Ne ovat sotilaita muista maakunnista valloitti imperiumi. Kuvassa legioonalainen sotilas yhtenäinen, kypärä, keihäs ja kilpi. Sotilas on hikoilu pelko ottaa iskujen gallialaiset.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 1809 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Roman legioonalainen
Väritys Sivu Roman legioonalainen

Roman legioonalainen sotilas soturi armeija seisoo vartija. Hikoilu sotilas, joka pelkää iskujen gallialaiset vihollisia. Roomalaiset sotilaat miehittivät maan gallialaiset, mutta he taistelivat takaisin ja ei voitu täysin miehitetty maailman sarjakuvia.

Katsotaanpa maali Roman legioonalainen väritys sivu Pidätkö Astérix Gallian väritys sivut? Tämä on kuva Roman legioonalainen väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Roman legioonalainen väritys sivu Astérix Gallian. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Roman legioonalainen väritys sivu on Suomi ja liittyy Astérix Gallian. Meidän piirustus Roman legioonalainen on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Astérix Gallian että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Roman legioonalainen sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Astérix Gallian eniten maalatut sivut

Akvavitix
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä piirustuksessa värittää voimme nähdä druidi Akvavitix, yksi tärkeimmistä merkkiä sarjakuvan Asterix ja Obelix. Sen merkitys on, että taikajuomaa on mitä antaa voimaa gallialaiset vastustaa Roman hyökkäystä. Tämä on pitkä, laiha mies suurella viisaudella. Useaan otteeseen, Caesarin joukot ovat siepanneet hänet löytää salaisen taikajuoman, mutta on aina onnistunut vapautt ...

Ihmelääke
1
1 / 10 - 1 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä viehättävä nuori tyttö on suuri ihastunut Obelix. Kun hän jätti kylässä oli vain tyttö, ja kun hän palasi, hän oli tullut nainen. Ensimmäinen ilmestyi sarjakuvan oli Asterix Legionary. Hänellä on pitkä harja vaaleat hiukset, ja kävelee seksikäs kävellä, huojuvat lonkat. Hän on myös hyvin huomaavainen tunteita Obelix ja toisinaan vaikuttaa melko kiintynyt häneen.

Cacofonix
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Asurancetúrix on Bard tai tarinankertoja ja Gallian kylän Asterix sarjakuvia. Hän on taiteilija, joka uskoo on erittäin hyvä, mutta jokainen ajattelee se on liian huono. Hän kertoo tarinoita laulaa, mutta laulaa huonosti, saa torjua vihollisia. Kuten bardi, sen työ on laulaa juhlia, keksiä runoja tai lauluja hyödyntää asukkaiden. Koska hän laulaa hyvin huono perinne on vitsi ja solmio ...