ALT DE LA IMAGEN

Veitsi ja haarukka

Keittiövälineet värityskuvia

Veitsi ja haarukka

Veitsi ja haarukka

Veitsi ja haarukka väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nämä ruokailuvälineet punainen ovat perusvälineet tottunut syömään. Veitsi käytetään jakamaan ruoka pieniksi paloiksi, kokoa purra. Kun palaset ovat jo osapuolten Pistele haarukalla tuoda sen suuhun. Näin ruoka ei ole kosketaan kädellä. Väritys tämä piirustus nuoret lapset oppivat muotoja näitä hyödyllisiä ja tavanomaiset työkalut keittiö ja ruokasali.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 4412 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Veitsi ja haarukka
Väritys Sivu Veitsi ja haarukka

Haarukka on tärkein väline syödä. Veitsi on toinen osa ruokailuvälineet käytetään pilkkoa ruokaa pieninä annoksina. Yleensä niiden mukana lusikka.

Katsotaanpa maali Veitsi ja haarukka väritys sivu Pidätkö Keittiövälineet väritys sivut? Tämä on kuva Veitsi ja haarukka väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Veitsi ja haarukka väritys sivu Keittiövälineet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Veitsi ja haarukka väritys sivu on Suomi ja liittyy Keittiövälineet. Meidän piirustus Veitsi ja haarukka on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Keittiövälineet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Veitsi ja haarukka sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Keittiövälineet eniten maalatut sivut

Lasi
6
6 / 10 - 10 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kristallia, koska tämä on enimmäkseen käytetään alkoholijuomista tai cocktaileja, jotka ovat yleensä vaihtelevaa ja kirkkaita värejä. Tämä lasi kuppi on kartiomainen, ja se voidaan nähdä sivusuunnassa kolmion muotoinen. Voit valita värin haluat ja täyttää sisältöä juoman haluat. Materiaalista käytetään tekemään niistä on sulaa lasia, joka on muotoiltu samalla kun on kuuma ...

Potti
6
6 / 10 - 6 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kattilassa on alus, joka voi olla metallia tai mutaa, jota käytetään ruoanlaittoon tahansa keitettyjä tai keitetyt elintarvikkeet. Tärkeimmät erot pannut ovat läsnä kaksi käsitellään. Kauhojen on kuitenkin vain yksi kahva. Oletko jo oppinut erottamaan? Nyt voit värittää tämän keittiövälineet luovin tavoin voit ajatella. Oletko valmis? Mennä eteenpäin ja pitää hauskaa.

Ruokailuvälineet
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nämä kolme työkalua ovat tärkeimmät työvälineet säveltäminen ruokailuvälineet. Tämä piirustus esittää haarukka, joka on yksi useita teräviä piikkejä, veitsi, leikata ja leviämistä, ja lusikka, jolla nestemäistä ruokaa tehdään. Nämä työkalut ovat ne, että lapset täytyy ensin oppia käyttämään syömään yksin. Voit oppia niitä tätä piirustusta väritys, täyttämä ...