ALT DE LA IMAGEN

pyyhekumi

Koulutarvikkeet värityskuvia

pyyhekumi

Pyyhekumi

pyyhekumi väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kaikki opiskelijat ovat pyyhekumia sen osalta, joka on erittäin hyödyllinen työkalu poistaa virheellisen lyijykynämerkinnät. On olemassa myös erityisiä luonnoksia, jotka pystyvät tyhjentää linjat kirjoittanut joitakin kyniä.Kumi näet tässä kuvassa on, että asia on tarttua mukavammin ja likaantumisen estämiseksi ennen käyttöä. Tämä piirustus, kuten muutkin tässä galleriassa, ovat täydellinen lasten tietoisuutta tärkeimmistä koulun esineitä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 3945 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
pyyhekumi
Väritys Sivu pyyhekumi

Tämä pyyhekumi kanssa kansi on hyvin yksinkertainen kiinteään esineeseen. On hyvin tavallista, että kynät ovat sisäänrakennettu kumi takapää, niin että molemmat esineet ovat liitteenä.

Katsotaanpa maali pyyhekumi väritys sivu Pidätkö Koulutarvikkeet väritys sivut? Tämä on kuva pyyhekumi väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi pyyhekumi väritys sivu Koulutarvikkeet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten pyyhekumi väritys sivu on Suomi ja liittyy Koulutarvikkeet. Meidän piirustus pyyhekumi on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Koulutarvikkeet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus pyyhekumi sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Koulutarvikkeet eniten maalatut sivut

Reppu
6
6 / 10 - 8 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä kohde koulun on oltava kaikkien opiskelijoiden, koska pussi, jossa kaikki alukset koulun vie. Reput on kaksi kahvaa ladata takana, ja että usein kuljettaa paljon painoa. Tämä selkäreppu näemme kirja, hallitsija, omena, kyniä, banaani ja pyyhekumi. Olitko löytää kaikki esineet tässä kuvassa? Nyt voit värittää ne haluamallasi tavalla.

Lyijykynä
7
7 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Useimmissa kirjoittaminen perus työkalu on kynä, joka on laite, jota käytetään piirtämiseen ja kirjoittamiseen. Tällöin voimme myös nähdä, että takapää kynässä on pyyhekumi.Tyypillisin kynä on keltainen ja pinkki kumi, mutta voit valita värin aiot värittää tätä piirustusta. Nyt voit luoda kuvan ja pitää hauskaa oppimista eri esineitä käytetään koulussa. Se on suosituin ...

Sakset
6
6 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Koulu sakset on työkalu, jonka lapset käyttävät tehdä käsitöitä. Sen yleisin käyttö on leikata paperia, pahvia tai värillinen construction paperi luoda kollaaseja ja koostumuksia leikkauksia. Sakset koulukäyttöön ovat metallia terät ja kahva on tyypillisesti muovia suojella korviaan myöten ja helpottaa mukaansatempaava.Pyöristetty kärki sakset ovat turvallisia lapsille, koska ne ...