ALT DE LA IMAGEN

ritari hevonen

ritarit värityskuvia

ritari hevonen

Ritari hevonen

ritari hevonen väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Keskiaikainen ritari on yllään hänen taistelu haarniska ja asennettu hänen hevonen sotaan. Tämä sotilas on yleensä vastaa toimitusjohtajan kuninkaan armeija taistelukentällä. Kypärä ja niemi ovat tunnusmerkkejä valikoima tämä soturi keskiajalla. Hevosia käytetään sodissa olivat vahvoja hevosia ja koulutettu ei pelkää melua, kamppailut heidän piti mennä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 3352 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 7 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
ritari hevonen
Väritys Sivu ritari hevonen

Komea ritari ratsastaa hänen hevonen, joka antaa erittäin eeppinen ulkonäkö ja antaa suuri itsevarmuus ja karisma. Tämä soturi on kaiken olevan suuri johtaja.

Katsotaanpa maali ritari hevonen väritys sivu Pidätkö ritarit väritys sivut? Tämä on kuva ritari hevonen väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi ritari hevonen väritys sivu ritarit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten ritari hevonen väritys sivu on Suomi ja liittyy ritarit. Meidän piirustus ritari hevonen on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of ritarit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus ritari hevonen sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

ritarit eniten maalatut sivut

Lapset ritari
6
6 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Lapsen pukeutunut ritari näkyy tämä kuva niin hauska ja ystävällinen. Tämä kaveri on se mitä olla suuri ritari, kuten miekka, kilpi, ja täysi panssari, mukaan lukien kypärä. Hän vaikuttaa hyvin tyytyväinen hänen pukea keskiajan ritari, ja sinun täytyy väri kohtaus kuva on täysin valmis. Fantasia valtakunta odottaa sinua näillä piirustukset sotureita. Voit käyttää mitä tahans ...

Temppeliritari
6
6 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä ritari kuuluu määräys Templars, sotilaat ja erittäin suosittu sotureita tarinoita sankareiden. He olivat pataljoonan kristillisen ritareita ja oli tunnetuin ritarin keskiajalla. Täällä voit nähdä, miten tämä Templar pidellen miekka ja kilpensä, kun hän valmistautuu taisteluun. Hänen vyötärö näemme kuljettaa Graal sidottu nahka hihnat aseensa. Kutsutaan myös Order of Templ ...

Keskiaikainen sotilas
5
5 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä sotilas keskiajalta on varustettu lyhyt miekka ja puinen kilpi, valmiina taisteluun. Mutta totuus on, että tämä ritari ei huvita mennä taisteluun, ja sen ilme on melko säälittävää. Panssari miliisi voi olla kevyt nahka, tai voi olla metallia, olet yksi päättää materiaalit ja värit univormussa keskiaikainen soturi.