ALT DE LA IMAGEN

Temppeliritari

ritarit värityskuvia

Temppeliritari

Temppeliritari

Temppeliritari väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ritari kuuluu määräys Templars, sotilaat ja erittäin suosittu sotureita tarinoita sankareiden. He olivat pataljoonan kristillisen ritareita ja oli tunnetuin ritarin keskiajalla. Täällä voit nähdä, miten tämä Templar pidellen miekka ja kilpensä, kun hän valmistautuu taisteluun. Hänen vyötärö näemme kuljettaa Graal sidottu nahka hihnat aseensa. Kutsutaan myös Order of Temple.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 3696 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 7 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Temppeliritari
Väritys Sivu Temppeliritari

Knights Templar usein sekoittaa ristiretkeläiset, mutta vaikka molemmat miehet olivat kristittyjä, niiden roolit ja niiden motiivit olivat täysin erilaiset.

Katsotaanpa maali Temppeliritari väritys sivu Pidätkö ritarit väritys sivut? Tämä on kuva Temppeliritari väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Temppeliritari väritys sivu ritarit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Temppeliritari väritys sivu on Suomi ja liittyy ritarit. Meidän piirustus Temppeliritari on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of ritarit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Temppeliritari sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

ritarit eniten maalatut sivut

Lapset ritari
6
6 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Lapsen pukeutunut ritari näkyy tämä kuva niin hauska ja ystävällinen. Tämä kaveri on se mitä olla suuri ritari, kuten miekka, kilpi, ja täysi panssari, mukaan lukien kypärä. Hän vaikuttaa hyvin tyytyväinen hänen pukea keskiajan ritari, ja sinun täytyy väri kohtaus kuva on täysin valmis. Fantasia valtakunta odottaa sinua näillä piirustukset sotureita. Voit käyttää mitä tahans ...

Keskiaikainen sotilas
5
5 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä sotilas keskiajalta on varustettu lyhyt miekka ja puinen kilpi, valmiina taisteluun. Mutta totuus on, että tämä ritari ei huvita mennä taisteluun, ja sen ilme on melko säälittävää. Panssari miliisi voi olla kevyt nahka, tai voi olla metallia, olet yksi päättää materiaalit ja värit univormussa keskiaikainen soturi.

Sarjakuva ritari
6
6 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä fantasia väritys sivu näkyy keskiaikainen ritari sarjakuva. Kuten näette, hän näyttää asennettu sen työjuhta. Ritari on yllään kypärä ja on aseistettu keihäs ja kilpi. Keskiajalla ritarit olivat pukeutuneet värit Herran he palvelivat. Voit valita värit puet tämä herrasmies ja niin sinun keksiä omia vaatteita keskiaikaisen ritarin.