ALT DE LA IMAGEN

Työntekijä

Ammattien värityskuvia

Työntekijä

Työntekijä

Työntekijä väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Työntekijöillä onkova ja uhrasi työtä. Sen toiminnot ovat hyvin erilaisia ​​, ja usein on tekemistä rakentamisen. Tästä kuvassa näemmetyöntekijä, joka tekee reikiä paineporalla. Näitä työkaluja käytetään tekemään reikiäasfaltilla tai vaikeampi laittaa maahan johtoja tai putkia. On myös tavallista nähdä työntekijöiden rakennuksia, koska ne ovat vastuussa siitäsementtiseokseen ja laita jokaisen tiili oikein. Yleensä ne kypärää turvallisuussyistä, koska joskus voi pudota roskiatyötä, ja se on erittäin vaarallista. Kun he ovat telineet on kiinnitettyvaljaat ja köydet.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9569 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 7 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Työntekijä
Väritys Sivu Työntekijä

Tässä piirustuksessa on edustettunaammatin työntekijän. Niitä voidaan kutsua myös rakentajia. He työskentelevät usein koko päivän ulkona, ja se voi olla hyvin vaikeaa. Kun se on kuuma, on suojattava auringolta, ja kun se on kylmä joskus asettaa tulipalot pitää lämpimänä työskennellessään. Eniten käytetty työkaluja työntekijät ovatlapio, lastalla, taso taibetonimylly. He käyttävät myös suuret koneet, kuten nostureita, kuorma- tai paineilmavasarat, auttaa heitä suorittamaanvaikeimmista tehtävistä. Työntekijän on otettava huolellisesti työnsä suorittamiseksi, koska se ontyötä suurella ammattitauti. Jos tiedät jonkun, joka kuuluu tähän ammattiin, voit tehdä mukava piirustus ja onyksityiskohtaisesti kyseiselle henkilölle. Toki kiitos!

Katsotaanpa maali Työntekijä väritys sivu Pidätkö Ammattien väritys sivut? Tämä on kuva Työntekijä väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Työntekijä väritys sivu Ammattien. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Työntekijä väritys sivu on Suomi ja liittyy Ammattien. Meidän piirustus Työntekijä on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Ammattien että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Työntekijä sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Ammattien eniten maalatut sivut

Astronautti
5
5 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys sivu astronautti, ammatti, paljon lapsia, kuten ja unelma on, matkustaa avaruuteen ja tutkia galaksia ja muut planeetat. Ammatin astronautti vaatii olla hyvässä kunnossa fyysisesti ja henkisesti, mutta jos joku päättää valmistautua olemaan hyvä astronautti, hän tarvitsee vain pyrkiä ja saavuttaa kaikkea hän laittaa mielen. Tuntuu tosi astronautti tämän väritys sivu.

Poliisi Nainen
8
8 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä väritys sivu, poliisi nainen on valmis kohtaamaan minkäänlaista tehtävää, joka tarvitsee viranomaisten osallistuminen. Olla poliisi, sillä ei ole väliä, jos olet poika tai tyttö, tärkeintä on, että haluat valvoa lain noudattamista ja että olet kunnioittava kaikkien kanssa tekemällä velvollisuutenne. Tulostus piirustus poliisi nainen on täydellinen esimerkki, että miehet j ...

Lääkäri
2
2 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämän painatus-tai väritys sivu lääkäri, opit joidenkin ammattien erittäin helppo ja hauska tapa. Tämä mukava lääkäri on elementtejä, jotka tunnistaa hänet yhdeksi, jotka ovat valkoinen kaapu ja stetoskooppi, joka roikkuu kaulassa, joka on laite, jota käytetään kuunnella sydämenlyöntejä potilaiden tai ääni meidän hengitys tietää miten terveys on.